X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 18 خرداد 1395
آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید مواد غذایی در ماه رمضان در شهرستان ایلام

  آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید مواد غذایی در ماه رمضان در شهرستان ایلام

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر علیرضا شریفی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد:این  طرح با هدف تشدید نظارتهای بهداشتی از مراکز تهیه وتولید زولبیا بامیه,آش و حلیم کارگاههای قنادی وسایرمراکز طبخ با شروع ماه مبارک رمضان آغاز گردید.

 
وی ادامه داد: دراین ماه با مشارکت بیش از ۲۰ بازرس بهداشت محیط و همکاری ادارات تعزیرات حکومتی, صنعت معدن, اماکن,اداره غله دامپزشکی به طور همزمان نظارت بر میادین و اصناف سطح شهرستان ایلام را در این طرح بر عهد دارند.
 
دکتر شریفی گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای انواع مواد پروتئینی، خرما، سبزیجات، شیرینی های مرسوم از جمله زولبیا و بامیه، اقلام لبنی و مواد غذایی در ماه مبارک رمضان بازرسان بر عرضه این اقلام نظارت دارند.
 
رئیس مرکز بهداشت شهرستان ایلام تصریح کرد: به منظور حمایت از حقوق مصرف کنندگان، طرح نظارت و بازرسی از مراکز صنفی و قنادی ها و مواد غذایی مورد استفاده مردم از جمله فراورده های لبنی، قند و شکر، برنج، گلاب، زولبیا، بامیه، روغن های سرخ کردنی و خوراکی مصرفی خانوار، انواع زعفران، انواع خرما بسته بندی شده و همچنین جعبه های مقوایی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
 
دکتر شریفی با بیان اینکه مردم بهترین ناظران در بازار هستند، یادآور شد: شهروندان هنگام خرید کالا، ضمن توجه به نشان استاندارد، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء توجه لازم را مبذول نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم رعایت بهداشت در این مکان ها به بازرسین گزارش دهند تا سلامت مردم در معرض خطر قرار نگیرد.
 
تصاویر
  • آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید مواد غذایی در ماه رمضان در شهرستان ایلام
  • آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید مواد غذایی در ماه رمضان در شهرستان ایلام
  • آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید مواد غذایی در ماه رمضان در شهرستان ایلام
  • آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید مواد غذایی در ماه رمضان در شهرستان ایلام
ثبت امتیاز