با مصرف مواد غذایی بدن خود را در برابر فرآیند پیری حفاظت کنید.
امتیاز:
ایزوسیاناتهای غذایی مانندسولفورفانهای موجود در سبزیجات خانواده کرسیفروس )چلیپایان( ترکیبات حاوی سولفور مانند سیر، پیاز و سایر سبزیجات خانواده کرسیفروس بیوتیک ها اجزا غذایی غیر قابل هضم که باعث تحریک رشد باکتریهای کولولا می گردند و پروبیوتیک ها (برخی باکتریهای اسیدلاکتیکی و بیفید و باکتریها موجود در غذاهای فراویژه مانند غذاهای محلی هر منطقه را می توان نام برد بنابراین توصیه شده است که از مواد غذایی زیر در برنامه غذایی روزانه هر فرد گنجانده شود .الهام رنجبر اضافه کرد: حداقل روزانه یک فنجان از سبزیجات خانواده کرسیفروس )بروکلی، برگ و گل انواع کلم، کلم پیچ و ... که به سم زدایی کبد کمک می نماید. مصرف آب سبزیجات تازه از قبیل هویج، کرفس، چغندر ، جعفری زنجیل رانباید فراموش کرد مصرف چای گیاهی مانند ریشه شیرین بیان، ریشه زنجبیل ، عبشه بیابانی دانه هل دارچین مصرف موادغذایی حاوی ترکیبات سولفوری از قبیل پروتئین سفیده تخم مرغ ،آب پنیر ،سیر و پیاز استفاده از روغن و عطر شوید، زیره سیاه عطر پوسته مرکبات در فرآوری مواد غذایی بیوفلاونوئیدهای موجود در انگور انواع آلبالو زغال اخته و گیلاس که باعث کمک به آنزیمهای کبدی در فاریک می گردند.وی ابراز داشت: مصرف کرفس باعث بهبود جریان صفرا و افزایش جریان ادرار می گردد، مصرف رزماری بدلیل داشتن کار نوزول توانایی بالایی در ازدیاد آنزیم های سم زدا دارد. ماده زردرنگ موجود در زردچوبه دارای خاصیت آنتی اکسدانی وضد التهابی می باشد و مصرف آن توصیه شده است