برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری های منتقله از طریق آب و غذا در ایوان
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، در این کارگاه یاسمی کارشناس مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت شهرستان ایوان ضمن تشریح اهداف کارگاه در خصوص شیوع بیماری های منتقله از طریق آب و مواد غذایی ( بیماری های اسهالی) با توجه به فصل گرما خاطرنشان کرد: بایستی جهت پیشگیری از این بیماری ها هماهنگی بیشتری بین بخش درمان و بهداشت بخصوص پزشکان و پرسنل آزمایشگاه با کارشناسان ستاد شبکه و مراکز بهداستی درمانی جهت گزارش موارد بیماری و اقدام به موقع در صورت بروز بیماری های اسهالی و خطر وقوع طغیان های احتمالی و همچنین مراقبت های لازم جهت کنترل بیماری صورت گیرد.
در ادامه نیز مظفری کارشناس مسئول بهداشت محیط ستاد شبکه ابراز داشت: جهت پیشگیری از وقوع بیماری های منتقله از طریق آب و موادغذایی باید کنترل کیفی آب و مواد غذایی و پیگیری روزانه و انجام سنجش کلر باقیمانده و گندزدایی و کلرزنی آب شرب و در خصوص نظارت هدفمند بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و آموزش متصدیان مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی انجام شود.
وی همچنین در رابطه با مواردی شامل رعایت زنجیره سرد مواد خوراکی حساس از جمله مواد لبنیاتی، رعایت بهداشت فردی، سالم سازی سالاد توسط اغذیه فروشان و رستوران ها، سالم سازی سبزی جات و پیگیری مواردی که جهت آبیاری مزارع از فاضلاب خام استفاده نمودند، توصیه های لازم را بیان نمود.
در ادامه نیز قمری کارشناس آزمایشگاه و به آفرین کارشناس بیماری های واگیر مطالبی در مورد نحوه نمونه گیری از بیماران اسهال ، نگهداری نمونه در دمای مناسب و حمل آنها با محیط انتقالی مخصوص ( کری بلر ) توضیحاتی ارائه نمودند .