کمیسیون ماده 37 در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیر مقدم به مدعوین اظهار کرد: سلامت به عنوان یک مسئله مهم و تاثیرگذار در جامعه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که در سایه سلامت افراد، جامعه به رشد و پویایی خواهد رسید.
دکتر علی دل پیشه با بیان اینکه کمسیون ماده 37 در راستای حذف و کنترل عوامل آسیب رسان به سلامت جامعه است، افزود: اگر بتوانیم این عوامل را به خوبی مدیریت و کنترل کنیم، یقیناً راه را برای ارتقاء سلامت هرچه بیشتر جامعه و مردم هموار خواهیم ساخت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان وظایف و رسالت های دولت و کشور در راستای ارتقاء سطح سلامت مردم اشاره نمود و گفت: نظارت و کنترل و بهبود فرایندهای تولید و همچنین رفع موانع و مشکلات فراروی سلامت مردم در جامعه از رسالت های دولت و حاکمیت است که نقش تاثیرگذاری دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: برای دستیابی به سلامت همگانی در جامعه نیاز است همه احساس مسئولیت کنیم و از همه ظرفیت ها از جمله ظرفیت دستگاهها، نهادها و ارگان های مختلف و همچنین رسانه ها و صداوسیما برای تحقق این مهم استفاده نماییم.
در ادامه نیز دکتر نقدی معاون غذا و دارو دانشگاه به دستورالعمل های سازمان غذا و داروی کشور در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: در سال گذشته در سطح استان 273 محصول را در طرح pms در راستای ارتقاء سطح سلامت مردم مورد ارزیابی قرار داده ایم.
شریفی معاون اداره صنعت، معدن و تجارت استان نیز اقدامات بیشتر و موثرتر در راستای اجرای اهداف و برنامه های ماده 37 در سطح استان خواستار شد و فرهنگ سازی و نگاه ویژه به ارتقاء فرهنگ سلامت جامعه را یکی از عامل های مهم در حفظ سلامت مردم برشمرد.
عمران خودآموز معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز به استفاده از ظرفیت رسانه ها برای ارتقای فرهنگ سلامت اشاره نمود و کاهش استفاده از کالاهای آسیب رسان به سلامت را عاملی مهم و موثر در سلامت جامعه عنوان کرد.
محمدرضا سپهر مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز با بیان اینکه موضوع سلامت، مبحثی عام المنفعه است، ابراز داشت: دانشگاه علوم پزشکی به تنهایی نمی تواند در حفظ سلامت مردم موفق باشد بلکه همکاری بین بخشی ادارات و نهادها در ارتقاء سلامت مردم و جامعه نیازی ضروری است.
در ادامه نیز مهندس کریمی معاون فنی، دکتر احسان زاده مسئول واحد مبارزه با بیماری های غیر واگیر و خانم صفی پور مسئول بهداشت مواد غذایی از مرکز بهداشت استان، نمایندگان استانداری، شهرداری، آموزش و پرورش و دیگر اعضای حاضر در جلسه به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند و مواردی برای کنترل و حذف عوامل آسیب رسان به سلامت جامعه در قالب ماده37 تصویب قرار گرفت.