استفاده از توان اساتید و نخبگان برای ارتقاء جایگاه فرهنگ در جامعه ضروری است
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، حجت الاسلام والمسلمین غیاثی در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه اظهار کرد: برنامه های فرهنگی در دانشگاه خوشبختانه با نگاه و توجه ویژه ریاست محترم دانشگاه و مسئولان ودست اندرکاران فرهنگی در دانشگاه با جدیت اجرا و عملی می شود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از برنامه هایی که در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایلام همواره مورد توجه بوده و در دوران تحصیل دانشجویان با اهداف فرهنگی و مذهبی به مرحله انجام رسیده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اجرای طرح ضیافت ویژه اساتید را یکی از برنامه های شایسته فرهنگی در دانشگاه عنوان کرد و گفت: این برنامه با استقبال ویژه اساتید و خانواده های آنان مواجه شد و ثبت نام این عزیزان برای شرکت در اردوی فرهنگی و مذهبی به استان قم نشانگر این استقبال بوده است.