X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 11 مرداد 1395
لزوم استفاده صحیح از شبکه های بی سیم با تغییر سبک زندگی

  لزوم استفاده صحیح از شبکه های بی سیم با تغییر سبک زندگی

امتیاز: Article Rating

به گزارش خبرنگار وب دا، مهندس موسی مرادی در این رابطه اظهار کرد: استفاده از شبکه های بی سیم محلی (WLAN)  در منازل مسکونی، ادارات و سایر مکان های عمومی(فرودگاه، مدرسه، بانک و ...) به امری مرسوم تبدیل شده است.

 

وی افزود: گستردگی استفاده از شبکه های اینترنت محلی، رعایت حد پرتوگیری هنگام مواجهه افراد با آن ها را برجسته تر می کند. مطالعات اخیر نشان می دهند که میزان خطر ناشی از امواج وای فای با فاصله شخص از آنتن مرکزی، مدت زمان قرارگیری در محیط اشعه و مقدار پاکیزه بودن محیط از پرتو در ارتباط تنگاتنگ است.


کارشناس ارشد تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو ایلام با بیان اینکه در حال حاضر نگرانی اصلی در خصوص گروهی از افراد جامعه است که بطور پیوسته و به صورت روزانه با شبکه وای فای سروکار دارند، خاطرنشان کرد: این گروه که عمدتا افراد در رنج سنی 10 تا 40 سال را تشکیل می دهند شامل نوجوانان ، جوانان و حتی میانسالان می شوند و متاسفانه اخیرا گروه کودکان زیر ده سال نیز بدلیل عدم اطلاع والدین از خطرات استفاده ناصحیح از ابزار های مبتنی بر شبکه به گروه های پرخطر پیوسته اند.


وی تصریح کرد: با توجه به آمار های موجود، میانگین استفاده از اینترنت در کشور ما 9 ساعت در شبانه روز است در حالی که این میزان در دنیا 16 ساعت در یک ماه است. بنابراین آگاهی افراد، خصوصا والدین، در خصوص خطرات و مضرات استفاده ناصحیح از شبکه های اینترنت امری اجتناب ناپذیر است.


مهندس مرادی افزود: طبق گزارشات منابع معتبر علمی، افزایش دما، مهم ترین و اولین اثر ناشی از ورود امواج رادیویی از جمله امواج وای فای به بدن شخص است.میزان افزایش دما با قدرت منبع ساطع کننده موج رابطه مستقیم دارد این به این معناست که مودم های با برد بیشتر دارای ضریب خطر بیشتری برای سلامتی شخص هستند.

 

وی بیان داشت: در حال حاضر خطر ابتلا به تومور مخصوصا در ناحیه سرو گردن به دلیل استفاده ناصحیح و بیش از حد از تلفن های همراه اثبات شده است اما امواج وای فای با توجه به اینکه از فرکانسی بسیار کمتر از امواج تلفن همراه (3 GHz)استفاده می کنند و برخلاف تلفن همراه که عمدتا آثار مخرب نقطه ای ایجاد می کند، تمام بدن را در معرض خود قرار می دهند، کمتر مورد توجه عموم قرار دارند اما واقعیت این است که با تغییر سبک زندگی از دستی به ماشینی و تمایل بیشتر افراد به انجام کارها از راه دور و تحت شبکه، علاوه بر خطر قرار گیری طولانی مدت در محیط  با ضریب خطر بالا، مشکلات دیگری برای سلامتی او به دلیل عدم ایجاد تحرک به وجود می آید.


این کارشناس تجهیزات پزشکی گفت: یک راه حل جهت پیشگیری از اثرات نامطلوب امواج وای فای نصب اندازه گیر های پرتو در نقاط مختلف شهر و حتی در منزل و سایر نقاط پر خطر می باشد. این روش هم اکنون در بسیاری از کشور های دنیا مرسوم است و در صورت تجاوز شدت امواج رادیویی از میزان تعریف شده و ایمن برای سلامتی افراد، دستگاه به طور خودکار آلارم خطر را برای مرکز ارائه دهنده سرویس ارسال می کند تا اقدامات ایمنی انجام گیرد.

 

وی در پایان سخنان خود تاکید نمود: البته با تمام این تفاصیر بهترین روش برای مصون ماندن از خطرات امواج رادیویی، اقدام جهت انجام راهکارهای خودکنترلی توسط افراد است به این معنی که تا حد امکان از استفاده های بی مورد و بیش از حد از شبکه های وای فای بکاهند و همچنین والدین لازم است با افزایش سطح آگاهی خود، راهکار های مراقبتی برای استفاده صحیح از انواع مختلف تکنولوژی را به فرزندان خود بیاموزند.

تصاویر
  • لزوم استفاده صحیح از شبکه های بی سیم با تغییر سبک زندگی
ثبت امتیاز