X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 17 شهریور 1395
جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد

  جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد

امتیاز: Article Rating

به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام ضمن خیرمقدم به حاضران اظهار کرد: تجمع 20 میلیون زائر از کشورهای مختلف نمایشی از وحدت و همدلی تشیع و ارادت ویژه آنان به ائمه اطهار(ع) و عتبات عالیات بزرگترین تجمع بشری است که نیازمند مدیریت آن در تمام سطوح می باشد.


دکتر علی دل پیشه ادامه داد: تردد میلیونی زائرین اربعین حسینی از استان ایلام و مرز مهران نیز ظرفیت ویژه ای است که ما بعنوان متولیان حوزه سلامت اگر در مسیر صحیح هدایت و مدیریت ننماییم، ممکن است به یک تهدید مبدل گردد.


وی با بیان اینکه بیماریهای مختلف و قابل انتشار را باید به گونه ای مدیریت نماییم که هیچ تهدیدی برای سلامت زائران و کشورمان نباشد، خاطرنشان کرد: از میان این حجم عظیم زائران یقیناً از سایر کشورها از جمله افغانستان، پاکستان، هند و آسیای میانه نیز زائرانی مانند سالهای گذشته خواهیم داشت که به علت نبود وضعیت مطلوب بهداشت و درمان در این کشورها باید تلاشمان را بکار گیریم که از شیوع و انتشار بیماریها در بین زائران جلوگیری شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در ادامه این بحث گفت: در این راه قطعاً حمایت دستگاهها، ارگانها و نهادهای مختلف را در راستای خدمت به زائران در بخش سلامت نیازمندیم چرا که همکاری و تعامل مستقیم و غیر مستقیم آنان ما را در راه خدمت بهتر به زائران یاری خواهد نمود.

 

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته با هماهنگی وهمکاری همه جانبه ی تمامی دستگاهها و نهادها و ارگانها خوشبختانه بهترین خدمات به زائران تقدیم شد، تصریح کرد: همه ما همدل و همراه باید به گونه ای مطلوب و قابل انتظار به زائران خدمت کنیم که موجب سربلندی استان ایلام در سطح کشور شود.


دکتر دل پیشه یادآور شد: در حوزه بهداشت و درمان نیز با ارائه خدمات مطلوب به زائران هیچ گونه چالش و مشکلی وجود نداشت. بطوریکه بارها ازسوی مقامات کشوری و استانی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام مورد تقدیرقرار گرفت .امسال بنا داریم که با هماهنگی و همکاری شایسته با دیگر دستگاهها و ارگانها
  و نهاد ها در قالب کمیته  بهداشت و درمان به زائران ارائه  کنیم.


در ادامه این جلسه مدیر کل مدیریت بحران استانداری ایلام نیز ضمن تقدیر از رئیس دانشگاه علوم پزشکی در راستای برگزاری این جلسه عنوان کرد: یکی از چالشهایی که در سالهای اخیر داشته ایم فرماندهی در حوزه های مختلف واحد بوده است که امسال در تلاشیم یک فرماندهی واحد برای فرماندهی تمامی حوزه ها در عرصه باشد.


مهندس احمد کرمی با بیان اینکه در حوزه سلامت فرماندهی بهداشت ودرمان به عهده دانشگاه
  علوم پزشکی است، افزود: مبحث سلامت مبحثی شبانه روزی در ایام اربعین خواهد بود بنابر این دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی اصلی این حوزه در استان به عنوان فرماندهی این عرصه خواهد بود.


وی بیان داشت: برای ارائه خدمات فوریت های پزشکی و اعزام سریع در مواقع ضروری تصمیم بر این امر گرفته شده که 10پایگاه فوریت های جاده ای در جاده مواصلاتی ایلام به مهران استقرار خواهد یافت.


مدیر کل مدیریت بحران استانداری ایلام با بیان اینکه کمک و یاری استانهای معین در بخش بهداشت و درمان در سال گذشته قابل ستایش بود، ابراز کرد: با همکاری و همفکری مسئولان و دست اندرکاران دانشگاه علوم پزشکی امسال تلاش می کنیم جانمایی این عزیزان در شرایط جغرافیایی برای ارائه مطلوب ترین خدمات دارای مختصات مناسب باشد.


کرمی تصریح کرد: همه بخشها و حوزه ها برای آمادگی هرچه بیشتر برای ارائه خدمات به زائران باید قبل از ایام اربعین برای ما محرز
  باشد و همه پیش بینی ها طبق انتظارات  باشد. 


وی در پایان یاداور شد: جلسات بین بخشی ادارات و دستگاهها به منظور کسب آمادگی و بررسی چالشها و مشکلات و
  ارائه راه حلها به صورت منظم و مکرر برگزار شود زیرا میزان آمادگی ما در  ایام تردد زائران منوط به بررسی چالشهاو ارائه راه کارها در این جلسات خواهد بود.

 

در ادامه نیز معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نظارت بر مواکب و مراکز پخش مواد غذایی در استان را یکی از اهداف این معاونت در ایام اربعین برشمرد و ابراز کرد: استقرار مواکب بین راهی باید با مجوز معاونت بهداشتی باشد تا مشکلی در رابطه با مواد غذایی و پخت وعرضه آن در بین زائران پیش  نیاید.

 

دکتر راضی ناصری فر ادامه داد: مواکب باید موظف شوند که یک رابط بهداشتی به معاونت بهداشت معرفی نمایند تا آموزشهای بهداشتی لازم را به آنان منتقل کنیم.

وی خاطر نشان کرد: فروش و عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی و بدون مجوز در بین راه و مرز بین المللی مهران باید ممنوع شود زیرا این دستفروشان ممکن است سلامت زائران را به خطر اندازند.
دستشویی ها داری نظافت باشند.

 

وی تردد در ایام اربعین به دلیل تردد میلیونی زائران برای ارائه خدمات بهداشتی مشکل ارزیابی نمود و خواستار صدور کارت تردد آسان نیروهای بهداشتی در ایام تردد زائران شد.

 

رئیس فوریت های پزشکی استان ایلام نیز به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این جلسه گفت: نیمه دوم مرداد ماه فعالیت ها و برنامه های مربوط به اربعین را در دانشگاه با عنایت و توجه ویژه دکتر دل پیشه  ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی آغاز نموده ایم و با برگزاری جلسات متعدد در رابطه با ارائه خدمات در اربعین امسال به استقبال این رویداد بزرگ و تاریخی خواهیم رفت.


دکتر صیدنور علیمرادی افزود:برگزاری این جلسات در راستای رفع مشکلات و چالش ها قطعاً سودمند خواهد بود اجرای مصوبات این جلسات می تواند ما را در
  راه ارائه خدمات به زائران کمک نماید.


وی ادامه داد: پیش بینی ها حاکی ازاین است که برای ارائه خدمات مطلوب به زائران اربعین در حوزه های نیروی انسانی تجهیزات و امکانات و پشتیبانی
  بالغ بر 17میلیارد تومان اعتبار برآورد شده و به وزارت بهداشت ابلاغ شده است .


رئیس فوریت های پزشکی استان ایلام با بیان این مطلب که انتظارات و خواسته های حوزه سلامت به سایر دستگاه ها، ارگانها و نهادها انتقال داده
 شده، خاطرنشان کرد: شرح وظایف و خدمات از مرز تا شهر ایلام دسته بندی شده و امیدواریم که امسال با آمادگی بیشتری به استقبال اربعین برویم.


وی ادامه داد: استقرار سازه ها جهت احداث درمانگاههای سرپایی،ارائه خدمات بهداشتی درمانی سرپایی،خدمات پیش بیمارستانی و استقرار و اسکان نیروهای عملیاتی در مرز بین المللی مهران یکی از ضروریاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.


دکتر علیمرادی با اشاره به اینکه ساماندهی ترافیک خودروهای عمومی از پل زائر تا پایانه مرزی امری ضروری و بسیار مهم است، تصریح کرد: اختصاص خط ویژه خودروهای امدادی و اورژانس یکی از انتظارات ما در حوزه بهداشت و درمان است زیرا بیشترین حجم خدمات به زائرین از این مسیر انجام می گیرد.


وی استقرار آزمایشگاه تشخیصی طبی در راستای نمونه گیری برای انجام آزمایش های مختلف و انجام آن در سریعترین زمان ممکن را از دیگر انتظارات حوزه سلامت برشمرد و افزود: این مهم در سالهای گذشته این امر خود را به صورت یک چالش نشان داده است. همچنین مدیریت پسماند زبالهای عفونی و غیر عفونی و پیش بینی برق اضطراری و ذخیره آب آشامیدنی و مورد استفاده زائران نیز به عنوان انتظارات در پایانه مرزی باید انجام گیرد.

 

در ادامه این جلسه نیز معاون درمان، معاون غذا و دارو و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیران ستادی و نمایندگان دستگاهها، نهادها و ارگان های سطح استان مرتبط با حوزه سلامت به بیان مشکلات، دغدغه ها و راهکارهای خود در زمینه ارائه خدمات شایسته به زائران در ایام اربعین امسال بیان نمودند.

تصاویر
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
  • جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین استان در دانشگاه برگزار شد
ثبت امتیاز