هدر رفت مواد غذایی در ایران برای هر نفر 375 کیلو گرم است
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر راضی ناصری فر در آیین تجلیل از مدیران صنایع غذایی برتر استان ایلام ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا عنوان کرد: تغییرات آب و هوایی و ازدیاد جمعیت جهان باعث گردیده که منابع آب و غذا با کاهش محسوس روبرو شود .
وی ادامه داد: طبق پیش بینی ها جمعیت جهان در سال 2050 به 9 میلیارد نفر خواهند رسید که نیاز به مصرف مواد غذایی دو برابر و سونامی بزرگ گرسنگی در جهان حاکم خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه در جهان سالانه3/1 میلیارد تن غذا به هدر می رود، خاطرنشان کرد: در خاور میانه طبق آمارهای سال گذشته بالغ بر 290 کیلوگرم هر نفر درسال غذا هدر می دهد که اگر این آمار را بر اساس جمعیت در خاورمیانه در نظر بگیریم رقمی بزرگ خواهد بود.
وی در ادامه گفت: ما برای رفع مشکل هدر دادن مواد غذایی باید به صنایع تولیدی مواد غذایی روی آوریم و با سرمایه گذاری در این عرصه در راه کاهش هدر دادن مواد غذایی گام های موثری برداریم.
دکتر ناصری فر تصریح کرد: در استان ما که به عنوان یکی از قطب های کشاورزی و دامپروری در کشور مطرح است متاسفانه صنایع غذایی همگام با آن رشد نکرده است.