زائران در هنگام بازگشت به کشور توصیه های بهداشتی را رعایت کنند
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر راضی ناصری فر در رابطه با تردد زائران در مسیر برگشت اظهار کرد: زوار اربعین حسینی در مسیر تردد همواره آب آشامیدنی خود را از منابع مطمئن و حتی الامکان از آب بسته بندی شده تامین نمایند و از نگهداری مواد غذایی پخته شده و فسادپذیر به مدت طولانی پرهیز کنند.
وی ادامه داد: همواره زائران در طول سفر هر جایی که امکان پذیر بود دستهای خود را بصورت مرتب با آب و صابون بشویند. همچنین در صورت استفاده از وسایل گرمایشی در داخل فضای بسته، تهویه مناسب در نظر گرفته شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطرنشان کرد: در صورت استفاده از مواد غذایی کنسرو شده، آن را به مدت 20 دقیقه جوشانده و توجه کنند که کنسروهای باد کرده استفاده نشود. همچنین زائران از خرید مواد غذایی فروشندگان دوره گرد خودداری کنند.
[وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: زائران توجه کنند که در صورت داشتن علائم تب، سرفه، آب ریزش بینی، شکم درد و اسهال به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایند.
وی گفت: مواد غذایی همراه زوار باید بسته بندی شده و دارای تاریخ مصرف باشد.
دکتر ناصری فر با بیان در صورت داشتن علائم تنفسی از ماسک مناسب استفاده شود، تصریح کرد: توصیه می شود که در صورت داشتن علائم بیماری تنفسی، از دست دادن و روبوسی با خانواده و سایر افراد خودداری گردد.
]