برگزاری کارگاه آموزشی در رابطه با بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی در سیروان
امتیاز:
به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی واحدهای مبارزه با بیماری ها، تغذیه و سلامت نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیروان در مدرسه پروین اعتصامی اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی جهت والدین و مربیان نمودند.
به گزارش خبرنگار وب دا، در این کارگاه آموزشی کارشناس مسئول واحد تغذیه در رابطه با اهمیت موضوع و ضرورت توجه به آن اظهار کرد: امروزه با توجه به شیوع بالای بیماری های قلبی و عروقی و پرفشاری خون مصرف زیاد نمک به عنوان یکی از مهم ترین عوامل خطر در بروز این بیماری ها شناخته شده است.
خانم صیدزاده افزود: افزایش مصرف روغن و چربی بویژه چربی های اشباع ، نمک ، قند و شکر از طریق مصرف بی رویه فست فودها و غذاهای چرب و سرخ شده و شیرینی جات موجب افزایش بیماریهای قلبی، عروقی، برخی سرطان ها و دیابت شده است.
وی همچنین در رابطه با اهمیت مصرف مکمل داروها مانند ویتامین D مطالبی ارائه نمود و در ادامه این برنامه توسط واحد مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیروان، فشارخون و قند خون کلیه حاضرین کنترل و ثبت قرص ویتامین D در بین آنان توزیع گردید.