غذاهای منجمد شده تا 3ماه در فریزر قابل نگهداری است
امتیاز:
دکتر رسول دشتی ادامه داد: غذاهای منجمد شده مانند انواع گوشت، ماهی و سبزی، نگهداری آنها بسیار مهم است و منجمد کردن آنها در دمای فریزر یعنی 20 درجه زیر صفر تأثیر زیاد دارد و آنها را تا 3 ماه قابل نگهداری می سازد.
وی در ادامه اظهار داشت: برای رفع انجماد مواد غذایی روشهای مختلفی وجود دارد ولی ﻤﻄﻤﺋن ترین و بهترین راه قرار دادن مواد غذایی منجمد مانند گوشت، و سایر مواد در یخچال است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام زمان و دما را در مورد مواد غذایی فاسد شدنی را مهم دانست و تصریح کرد: دمای مواد غذایی گوشتی و لبنی در هنگام خرید باید زیر 7 درجه سانتی گراد باشد.