ارسال ۳۰۸ اثر به دبیرخانه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت در دانشگاه
امتیاز:
کارشناس مسئول دبیر خانه جشنواره فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: بیش از ۳۰۸ اثر به دبیرخانه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی ایلام ارسال شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، پرستو حسین آبادی کارشناس مسئول دبیرخانه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداش درمرحله دانشگاهی گفت: از ابتدای ابلاغ جشنواره تاکنون بیش از ۳۰۸ اثر به جشنواره ارسال شده است و حدود ۱۲۵ نفر شامل کارکنان، دانشجویان و اساتید در آن شرکت کردند که این آمار رو به افزایش است.
وی اضافه کرد: پس از ابلاغ جشنواره، جلسات و نشست های هم اندیشی اولیه با حضور معاون فرهنگی دانشجویی و مدیر فرهنگی دانشگاه برگزار شد و سپس با هدف تبیین ابعاد جشنواره و برگزاری منسجم جلسات و اطلاع رسانی آن کمیته ایی متشکل از کارشناسان فرهنگی تشکیل شد که تاکنون نیز شاهد همکاری آنها بوده ایم.
وی یکی از نقاط قوت هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت را انتصاب و ابلاغ سفیران فرهنگی دانست و افزود: با همکاری و همراهی ریاست دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی و سایر معاونین، ریاست بیمارستانها و شبکه های بهداشتی درمانی سطح استان و روسای دانشکده ها برای تعداد ۳۰ سفیر فرهنگی در دانشگاه ابلاغ زده شد که اولویت آنها شرکت در جلسات هم اندیشی جشنواره، اطلاع رسانی و ثبت نام از علاقمندان به شرکت در آن و ارتباط مستمر با دبیر خانه جشنواره بوده است.
کارشناس مسئول دبیرخانه هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت درمرحله دانشگاهی گفت: از نقطه قوت دیگر جشنواره شرکت و نام نویسی ریاست دانشگاه و معاون فرهنگی دانشجویی و مدیر فرهنگی دانشگاه در کنار کارکنان و دانشجویان و اساتید است که این امر بیانگر اهتمام خاص مسئولین به ضرورت جشنواره است.
حسین آبادی اضافه کرد: در راستای افزایش مشارکت کارکنان در جشنواره، کارکنان شرکت کننده از امتیاز ارتقاء فرهنگی و ساعت آموزشی برخوردار شدند. این مسئول فرهنگی، هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت را در رسیدن به اهداف خود تاکنون موفق دانست و بیان داشت: هدف از برگزاری این جشنواره، شناسایی و تقویت انگیزه های فرهنگی و استعداد های ادبی و هنری دانشجویان، کارکنان و اساتید، افزایش مشارکت آنان در برنامه های فرهنگی و برجسته کردن نخبگان و خلاقیتهای دانشجویان، کارکنان و اساتید بوده است که در رسیدن به این اهداف موفق بوده است.
وی ادامه داد یکی از نقاط قوت شاخص جشنواره رشد کیفی و تنوع رشته ای آن است که این رشد باعث افزایش چشمگیر آمار شرکت کنندگان در آن بوده و در راستای جشنواره فرهنگی تاکنون برنامه های متعددی اجرا شده است که حضور سفیران فرهنگی در جلسات متعدد و بویژه شورای فرهنگی دانشگاه، فعالیت مستمر آنان در سطح خوابگاه های دانشجویی، برگزاری کارگاه های آموزشی فن بیان، گویندگی و تئاتر و موسیقی و استقبال گسترده از این کارگاه ها، برگزاری جلسات، حضور کارشناسان فرهنگی در شبکه های بهداشتی درمانی و بیمارستانهای استان و تبلیغ و تبیین جشنواره در تمامی برنامه ها و مراسم های فرهنگی و اردوهای دانشجویی از جمله برنامه های اجرا شده در راستای اطلاع رسانی جشنواره بوده است.