بیش فعالی در کودکان نیازمند درمان است
امتیاز:
سمیه باقری در رابطه با علاﺋم بیش فعالی گفت: کم توجهی، حواس پرتی، تکانشگری و نقص تمرکزاز این علاﺋم می باشد، تمایز رفتاری این کودکان با همسالان در کارهایی که نیاز به تمرکز و توجه بیشتری دارند نظیر تکالیف مدرسه بروز می کند آنها همچنین به دلیل حواس پرتی در به یاد آوردن موضوعات مختلف مشکل دارند.
وی ضمن اشاره به این که ذهن این کودکان بیش از حد مشغول اطلاعات حسی است اظهار داشت: این کودکان بدون تفکر دست به انجام اعمال می زنند، تمرکز بر روی یک موضوع واحد برای این کودکان بسیار سخت است به همین دلیل بیشتر اعمالشان بدون تفکر انجام می شود و همچنین بروز رفتارهای جسورانه، پرت کردن اشیاﺀ یا اذیت کردن بچه های دیگر از علاﺋم تکانشی در این کودکان است.
باقری بیش فعالی را در سه دسته خفیف، متوسط و شدید بیان کرد و تصریح نمود: در بیش فعالی خفیف توصیه می شود محیط را که شامل مدرسه و خانه است ساماندهی کنیم تا محیط برای کودک مناسب باشد، همچنان که تشویق بیشتر است باید نظارت هم بیشتر شود.
کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت شهرستان ایلام اضافه کرد: در بیش فعالی متوسط و شدید حتماً درمان دارویی نیاز است البته در سال های اخیر درمان های بسیار مناسبی برای اختلال به وجود آمده است که بعضی از این داروها در داخل کشور نیز وجود دارد