مرکز جامع سلامت بخش سیوان با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد
امتیاز:
مرکز جامع سلامت بخش سیوان از توابع شهرستان ایلام با حضور وزیر بهداشت افتتاح و به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار وب دا، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در این آیین افتتاحیه اظهار کرد: این مرکز در زیربنایی به مساحت 472 متر مربع و با اعتبار 5 میلیارد و پانصد میلیون ریال از محل منابع استانی دانشگاه احداث شده است.
دکتر علی دل پیشه افزود: مرکز جامع سلامت بخش سیوان با تحت پوشش قرار دادن 6140 نفر و 6 خانه بهداشت روستایی، خدمات بهداشتی و درمانی را به جامعه هدف ارائه خواهد نمود.
وی خاطرنشان کرد: در این مرکز 2 پزشک از ساعت 8 صبح الی 4 بعدازظهر به مراجعان خدمات دهی خواهند داشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: این مرکز جامع سلامت خدمات آزمایشگاه، داروخانه، دندانپزشکی، مراقبت های پیشگیری و بهداشتی، مامایی، واکسیناسیون، کلیه مراقبت های پیشگیری و بهداشتی برای تمام گروهای سنی در قالب دستورالعمل ها را ارائه می دهد.
در ادامه نیز وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تامین تجهیزات و خدمات انجام گرفته بخش درمانی و بهداشتی روستایی در نقاط مختلف کشور در دولت یازدهم، قابل قیاس با خدمات سال های گذشته نیست و این روند رو به رشد همچنان ادامه دارد.
دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی اظهار کرد: در همین بخش سیوان برای نخستین بار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با افتتاح این مرکز، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب و گسترده تری به مردم ارائه می شود.
وی افزود: همچنین فعالیت و خدمات دلسوزانه و مجدانه پزشکان و کارشناسان در حوزه بیماریابی غیرواگیر قابل توجه و مشهود است به گونه ای که در بخش سیوان بیماری هایی چون سل و وبا ریشه کن شده و بیماری های مشترک بین انسان و دام همچون تب مالت نیز کاهش چشمگیری یافته است.
دکتر قاضی زاده هاشمی یادآور شد: ارائه خدمات درمانی و پشگیرانه مربوط به بیماری ها و امراضی نظیر فشار خون، دیابت و اضافه وزن که مربوط به سبک جدید زندگی است از دیگر برنامه های مرکز جامع سلامت روستایی است.
وی همچنین در خصوص خواسته مردم مبنی بر شبانه روزی شدن این مرکز گفت: طبق قانون مراکز روستایی که دارای جمعیت بین 12 تا 15 هزار نفر هستند اجازه ارائه خدامات تمام وقت به بیماران را دارند و این مرکز نیز در صورت دارا بودن چنین شرایطی فعالیت شبانه روزی خواهد داشت.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: ایجاد مراکز جامع سلامت روستایی مکانی مناسب برای ارائه بهتر و گسترده تر خدماتی چون مشاوره در زمینه های روان شناسی، تغذیه، مبارزه با بیماری ها به جامعه هدف است.
وی با بیان اینکه اقدامات انجام گرفته در استان ایلام در حوزه پیشگیری ارزشمند است، افزود: بالای 90 درصد جمعیت این استان دارای پرونده سلامت هستند که امید است این آمار به 100 درصد برسد.