X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 04 اردیبهشت 1396
همایش "بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" در استان ایلام برگزار شد

  همایش "بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" در استان ایلام برگزار شد

امتیاز: Article Rating

همایش "بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، مسئولان استانی و داوطلبان جمعیت هلال احمر در استان ایلام برگزار شد.


به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این همایش معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به مدعوین اظهار کرد: با توجه به گسترش اختلالات روحی و روانی شعار جهانی امسال"بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" نامگذاری شده و همچنین شعار هفته سلامت کشورمان "زندگی سالم با نشاط و امید" است.


دکتر راضی ناصری فر با بیان اینکه سلامت روان به عنوان یکی از اجزای خدمات بهداشتی مطرح است، افزود: بر اساس آغاز آمار از هر چهار نفر در طول زندگی یک نفر به اختلالات روانی دچار می‌شود و نکته ای که باید به آن توجه کنیم این است که از بحث اختلالات روانی یک برداشت بدی بدست آمده که باعث شده فرد خود را از این بیماری مصون و ایمن بداند و در صورت ابتلاء آن را انکار کند.


وی ابراز کرد: انسان ممکن است در طول زندگی رفتارهایی داشته باشد که با شرایط و وضعیتی که دارد، مناسب نباشد و عدم ارائه رفتار مناسب در موقعیت فرد می‌تواند به عنوان یک اختلال روانی مطرح گردد. آمار نشان می‌دهد بهترین اختلال روانی که مطرح می‌شود بحث افسردگی است چرا که پایین ترین سطح بیماری های روانی محسوب می گردد.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم ساده ترین معنی از افسردگی داشته باشیم این است که انسان رفتاری را که قبلا انجام می داده و برای دو هفته مداوم این رفتار را نداشته باشد، این یک نماد برای افسردگی است و در صورت ابتلا به افسردگی اولین کار مشاوره با افراد مورد اعتماد است و دوم آنکه به محض آگاهی از این اختلال باید با مراکز مشاوره ای که معمولاً در محیط اطراف ما وجود دارد مراجعه کنیم که خوشبختانه بسیاری از ارگان‌ها مرکز مشاوره اختلالات روانی دارند که می توانند در زمینه خدمات سلامت روان یاریگر باشند.


دکتر ناصری فر یادآور شد: مشاوره گرفتن عیب نیست بلکه داشتن بیماری بدون درمان عیب و نقص محسوب می گردد بنابراین نباید با این عینک بدبینی نسبت به بیماری‌های روانی و اختلالات آن قضاوت کنیم و خود را از این بیماری های مصون و ایمن بدانیم.


در ادامه نیز مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن گرامیداشت هفته سلامت اظهار کرد: نقش دین در حوزه زندگی و سلامت روان امری مشهود و ملموس است که در آموزه های دینی و کتاب ها در رابطه با آن بحث های فراوانی شده اما در زندگی امروز کمتر مورد توجه قرار گرفته است.


حجت الاسلام والمسلمین سید محمدباقر هاشمی ادامه داد: در حال حاضر نقش دین و معنویت بیشتر در زندگی مشهود است چراکه دینداری و ایمان سد محکمی در برابر بیماری های روحی و روانی خواهد بود. تکنولوژی و مدرنیته در شرایط امروز زندگی همه ما را با مخاطراتی مواجه ساخته که حاصل این مداخلات وجود و بروز اختلالات و بیماری‌های روانی همچون افسردگی است.


وی تاکید کرد: اگر دینداری را در هر لحظه و برهه ای از زمان در زندگی خود تقویت کنیم، یقیناً از آثار مخرب آسیب های اجتماعی و روانی دور خواهیم بود زیرا زندگی دارای مولفه ها و پایه هایی است که اگر به صورت درست و اصولی بنیان نهاده شوند، افراد از بروز مخاطراتی همچون بیماری های روحی و روانی از جمله افسردگی مصون خواهند ماند.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام به بیان احادیث و روایاتی از دین مبین اسلام در رابطه با پیروی از اصول، آموزه ها و موازین دینی برای مقابله با بروز بیماری های روحی و روانی پرداخت و گفت: برای از بین بردن زمینه‌های افسردگی باید همه مولفه های مربوط به آن مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا بتوان به صورت اصولی و با آن مقابله نمود تا شاهد بروز آسیب‌های اجتماعی و حوادث تلخ و ناگوار در زندگی نباشیم.


در ادامه این همایش نیز کارشناسان حوزه بهداشت به بیان مطالبی در رابطه با چگونگی مقابله با بروز اختلالات روانی و راهکارهای رفع مخاطرات آن در زندگی فردی پرداختند.

تصاویر
  • همایش "بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" در استان ایلام برگزار شد
  • همایش "بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" در استان ایلام برگزار شد
  • همایش "بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" در استان ایلام برگزار شد
  • همایش "بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" در استان ایلام برگزار شد
  • همایش "بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" در استان ایلام برگزار شد
  • همایش "بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" در استان ایلام برگزار شد
ثبت امتیاز