اختلالات روانی از جمله افسردگی را در زندگی جدی بگیریم
امتیاز:
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: با توجه به رشد اختلالات روانی از جمله افسردگی در زندگی امروز بشر، این اختلالات را نسبت به گذشته جدی تر بگیریم.
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر راضی ناصری فر در همایش "بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، مسئولان استانی و داوطلبان جمعیت هلال احمر در استان ایلام ضمن خیرمقدم به مدعوین اظهار کرد: با توجه به گسترش اختلالات روحی و روانی شعار جهانی امسال"بیا در مورد افسردگی صحبت کنیم" نامگذاری شده و همچنین شعار هفته سلامت کشورمان "زندگی سالم با نشاط و امید" است.
وی با بیان اینکه سلامت روان به عنوان یکی از اجزای خدمات بهداشتی مطرح است، افزود: بر اساس آغاز آمار از هر چهار نفر در طول زندگی یک نفر به اختلالات روانی دچار میشود و نکته ای که باید به آن توجه کنیم این است که از بحث اختلالات روانی یک برداشت بدی بدست آمده که باعث شده فرد خود را از این بیماری مصون و ایمن بداند و در صورت ابتلاء آن را انکار کند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ابراز کرد: انسان ممکن است در طول زندگی رفتارهایی داشته باشد که با شرایط و وضعیتی که دارد، مناسب نباشد و عدم ارائه رفتار مناسب در موقعیت فرد میتواند به عنوان یک اختلال روانی مطرح گردد. آمار نشان میدهد بهترین اختلال روانی که مطرح میشود بحث افسردگی است چرا که پایین ترین سطح بیماری های روانی محسوب می گردد.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم ساده ترین معنی از افسردگی داشته باشیم این است که انسان رفتاری را که قبلا انجام می داده و برای دو هفته مداوم این رفتار را نداشته باشد، این یک نماد برای افسردگی است و در صورت ابتلا به افسردگی اولین کار مشاوره با افراد مورد اعتماد است و دوم آنکه به محض آگاهی از این اختلال باید با مراکز مشاوره ای که معمولاً در محیط اطراف ما وجود دارد مراجعه کنیم که خوشبختانه بسیاری از ارگانها مرکز مشاوره اختلالات روانی دارند که می توانند در زمینه خدمات سلامت روان یاریگر باشند.
دکتر ناصری فر یادآور شد: مشاوره گرفتن عیب نیست بلکه داشتن بیماری بدون درمان عیب و نقص محسوب می گردد بنابراین نباید با این عینک بدبینی نسبت به بیماریهای روانی و اختلالات آن قضاوت کنیم و خود را از این بیماری های مصون و ایمن بدانیم.