X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 12 اردیبهشت 1396
برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام

  برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام

امتیاز: Article Rating

به مناسبت هفته سلامت و نامگذاری روز دوم آن به عنوان غذای سالم جامعه سالم ، جشنواره غذایی در محل سازمان فنی و حرفه ایی با دعوت از کلیه بانوان شاغل در ادارات مختلف شهرستان ایلام توسط مرکز بهداشت استان برگزار شد.


به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جشنواره معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار کرد: غذای سالم و به عبارت بهتر تغذیه سالم یکی از مهم‌ترین و شاید اساسی‌ترین راه دستیابی به سلامت جسم است گرچه در ارتقای سلامت روان نیز بی‌تأثیر نیست.


دکتر راضی ناصری فر افزود: تغذیه عاملی است که تعیین‌کننده سلامت و یا عدم سلامت فرد یا افراد است. هدف هر شخص از تغذیه فقط سیر شدن نیست بلکه هدف اصلی تغذیه رسیدن گروه های مواد مغذی به بدن است. این مواد با تاثیرات خود باعث تامین نیازهای بدن و در نتیجه بدن و در نتیجه سلامتی اندام‌های بدن است.


در ادامه این جشنواره نیز فتانه کاوری زاده کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام این حوزه در رابطه علت انتخاب جشنواره غذایی بر پایه حبوبات، معرفی گروه غذایی حبوبات و مغزها به عنوان یک گروه غذایی جدید  در هرم غذایی و همچنین اهمیت مصرف روزانه حبوبات و نقش آن در پیشگیری در بیماریهای غیر واگیر مطالبی بیان نمود.


در پایان غذاهای تهیه شده مورد داوری قرار گرفته و به نفرات برتر جوایزی ویژه اهدا گردید و از سایر شرکت کنندگان نیز تقدیر شد.

تصاویر
  • برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام
  • برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام
  • برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام
  • برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام
  • برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام
  • برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام
  • برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام
  • برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام
  • برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام
  • برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در ایلام
ثبت امتیاز