X

اخبار

تاریخ انتشار: یکشنبه 21 خرداد 1396

  تشکیل جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان دهلران

امتیاز: Article Rating

جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان با موضوع تب کریمه کنگو، سالک با حضور معاون فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان، رئیس اداره دامپزشکی و بخشداران و شهرداران، نماینده دادگستری، نماینده فرماندهی نیروی انتظامی و روسای ادارات شهرستان برگزار گردید.


به گزارش خبرنگار وب دا، در این جلسه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دهلران ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در ارتباط با بیماری تب کریمه کنگو و راه‌های مقابله با آن اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کشور، پیشگیری مهم‌ترین موضوع در ارتباط با این بیماری است.


دکتر شهریار رسولی تب کریمه کنگو را یک بیماری مشترک بین انسان و دام بیان کرد و افزود: عامل شیوع این بیماری در دام‌ها کنه است که در زمان گرم بودن هوا بیش‌ترین فعالیت را دارند، به همین دلیل تب کریمه هم از اواخر فرودین ماه تا اوایل پاییز بیشترین میزان شیوع را دارد.


وی تصریح کرد: عامل شیوع این بیماری در دام‌ها کنه است که در زمان گرم بودن هوا بیش‌ترین فعالیت را دارند، به همین دلیل تب کریمه هم از اواخر فرودین ماه تا اوایل پاییز بیش‌ترین میزان شیوع را دارد.

گفتنی است که اعضای این جلسه علاوه بر بیان مطالبی در رابطه با تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، به بحث و تبادل نظر در خصوص بیماری سالک، بهداشت آب، تولید و عرضه مواد غذایی، مرغ زنده، قلیان سراها و همچنین پیگیری مصوبات قبلی پرداختند.

ثبت امتیاز