برگزاری کارگاه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی در مرکز بهداشت استان ایلام
امتیاز:
در راستای ارتقای آگاهی و عملکرد سیستم مراقبت بهداشتی استان، کارگاه یک روزه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی با اولویت وبای التور در مرکز بهداشت استان ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در جمع مدیر گروه بیماریهای واگیر و کارشناس مسئول بیماریهای واگیر و کارشناسان بهداشت شهرستانهای تابعه استان اظهار کرد: با توجه به شروع فصل گرما و احتمال شیوع بیماری های منتقله از راه آب و غذا، لازم است در رابطه با حفظ سلامت مردم و جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری های منتقله تمام تلاشمان را به کار گیریم.
دکتر راضی ناصری فر ادامه داد: این کارگاه با هدف مرور فعالیتهای سالانه و حساس سازی دوباره همکاران با توجه به فرارسیدن فصل گرما و احتمال شیوع بیماریهای اسهالی به خصوص التور در مرکز بهداشت استان برگزار گردیده است.
وی افزود: توجه ویژه به مشکلات مربوط به بهداشت آب و فاضلاب، تشدید نظارتها، بازرسیهای بهداشتی از مراکز و اماکن با توجه به ماههای گرم سال و احتمال افزایش بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا دارای اهمیت بالایی است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآوری کرد: پیشگیری و کنترل این بیماری ها بالاخص "وبای التور" و با هدف آشنایی پرسنل شاغل در مراکزدرمانی با این بیماری و راه های انتشار و روش های پیشگیری از شیوع بیماری و کنترل و درمان این بیماری در صورت مشاهده از اقداماتی است که در صورت ضرورت باید انجام شود.
همچنین دکتر اسدالله احسانزاده مدیر گروه مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت استان ایلام در بخشی از این دروه آموزشی به بیان نکاتی در رابطه با بیماری های منتقله از آب و غذا به ویژه بیماری وبا را بیان نمود و در ادامه نیز دیگر اعضاء ضمن تشریح مشکلات و چالش های حوزه کاری، سوالات و ابهامات خود را در رابطه با چگونگی مواجهه با بیماران احتمالی مطرح نمودند.