تحرک و فعالیت بدنی رمز سلامتی است
امتیاز:
کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملکشاهی گفت: تحرک و فعالیت بدنی در دنیای مدرنیته و تغییر در سبک زندگی امروزی رمز سلامتی افراد در جامعه است.
به گزارش خبرنگار وب دا، ثریا منصوری در این رابطه اظهار کرد: فن آوری جدید تحرک بدنی انسان را به میزان زیاد کاهش داده، اتومبیل ها نیاز به پیاده روی را کم کرده اند . کارهای سنگین و ضروری را ماشین ها انجام می دهند و تفریحات خانگی مثل تلویزیون، ویدئو و کامپیوتر سبب بی تحرکی طولانی مدت شده است .
وی ادامه داد: فن آوری جدید حتی بر فعالیت های بدنی سبک نیز تاثیر گذاشته اند به عنوان مثال تغییر کانالهای تلویزیون و باز کردن در پارکینگ با کنترل از راه دور صورت می گیرد .
کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملکشاهی تصریح کرد: استفاده از ماشینهای مختلف ، نظیر ظرفشویی و لباسشویی، تحرک و فعالیت بدنی زنان را در منزل کاسته است. تلفن بی سیم و پست الکترونیک تحرک های لازم برای ارتباط بین افراد را کم کرده است و بی تحرکی زمینه ای برای بسیاری از بیماری ها ، از جمله بیماریهای قلبی عروقی شده است .
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت تحرک در زندگی بیان داشت: پیشرفت فن آوری جدید، سبک زندگی بشر را بتدریج و بی سر و صدا دگرگون کرده و انسان که بدنش به طور کامل متناسب با فعالیت و تحرک طراحی شده، پیوسته در طول حیات خود به تدریج بی تحرک شده است .
منصوری ابراز کرد: بی تحرکی ، سلامت افراد جامعه را به طور جدی تهدید می کند و مشکلاتی نظیر چاقی، زمینه فشارخون بالا، سایر بیماریهای قلبی، انواع سرطان ها و پوکی استخوان را فراهم می سازد .
وی خاطرنشان ساخت: انسان غافل از این تبعات نامطلوب با اشتیاق از ماشینی شدن استقبال می کند و به ناچار گرفتار عوارض زندگی غیر فعال می شود، برای رهایی از این شیوه بیماری زا باید نگرش خود را به ابراز خودکار و ماشین ها تغییر دهد.
کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملکشاهی یادآور شد: زیربنای تغییر ذهنیت، آموزش در زمینه ارتباط فعالیت بدنی با سلامتی و تغییر نگرش افراد نسبت به فعالیت بدنی و تحرک است. اگر هر تحرکی به عنوان فرصتی برای ارتقا و حفظ سلامتی نه از دست دادن زمان و سرگرمی درنظر گرفته شود، فن آوری جدید بدون تاثیر منفی بر سلامتی می تواند لذت بخش باشد .