برگزاری کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور در مرکز بهداشت استان ایلام
امتیاز:
کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور معاون فنی مرکز بهداشت استان و کلیه کارشناسان بهداشت محیط شبکه های بهداشت ودرمان شهرستانهای تابعه و کارسناسان ستادی در سالن کنفرانس مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار وب دا، مهندس امین کریمی معاون فنی معاونت بهداشتی هدف از برگزاری این کارگاه را حساس سازی مراکز و شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه برای کشف و گزارش دهی بموقع طغیانهای منتقله از طریق آب و غذا دانست و گفت : با توجه به اهمیت بالای بار بیماری طغیانها باید توجه ویژه ای در این زمینه صورت گیرد. و بر لزوم توجه و مراقبت بیشتر کارکنان بهداشتی بر شناسایی، نمونه گیری و گزارش دهی موارد اسهالی، حساسیت و آمادگی برای بروز طغیان های مربوطه تاکید کرد.
مهندس جواد سجادی مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: با توجه به شروع فصل گرما و افزایش بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا، رعایت موارد پیشگیری و بهداشت فردی وهمچنین ارتقاء روابط برون بخشی با ادارات مرتبط در این امر بویژه در حوزه آب و فاضلاب و نظارت دقیق بر کیفیت آب شرب، بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب در کنترل این بیماریها از اهمیت بسزایی برخوردار است.
در ادامه طبق جدیدترین دستورالعمل ها مباحث آموزشی درزمینه کنترل و مدیریت بیماریهای منتقله از آب و غذا ، بهداشت آب و موادغذایی توسط کارشناسان گروه سلامت محیط و کارارائه ،اطلاع رسانی و آموزش عمومی به مردم تأکید شد.
در این کارگاه مطالب جامعی در خصوص بیماریهای منتقله از آب وغذا ، طغیان ها ، بیماریهای اسهالی و دیگر بیماری های مربوطه توسط کارشناس آب مرکز بهداشت استان تدریس شد.