X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 06 شهریور 1396
مصاحبه تلویزیونی معاون غذا و دارو دانشگاه در خصوص عوارض مکمل های ورزشی غیر مجاز

  مصاحبه تلویزیونی معاون غذا و دارو دانشگاه در خصوص عوارض مکمل های ورزشی غیر مجاز

امتیاز: Article Rating

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام در مصاحبه با صدا و سیمای مرکز ایلام در خصوص مکمل های ورزشی غیر مجاز گفت: متاسفانه این نوع مکملها میدان تجارت سود آوری برای سوداگران شده که سلامت جامعه را با تهدید روبرو کرده است.


به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر نصراله نقدی در این رابطه اظهار کرد: این محصولات با توجه به ترکیبات غیر مجاز وبعضا" خطرناک علاوه بر پی آمدهای جسمی جبران ناپذیر، هزینه درمان سنگینی بر دوش مصرف کننده و دولت می گذارد.


وی بیان داشت: شایع ترین و خطرناک ترین عارضه مکمل های ورزشی غیر مجاز، عوارض قلبی، عروقی، فشارخون، کبدی، کلیوی و اعصاب می باشد، از نظر وزارت بهداشت مصرف مکمل‌های ورزشی مجاز هم باید تحت نظر پزشک بوده و از طریق داروخانه ها تهیه شود.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ادامه گفت: در سال 1395 اداره طب سنتی و مکمل در این معاونت ایجاد گردید وکارشناسان این حوزه همراه دیگر کارشناسان، تعداد 300 بازدید از مراکز عرضه این نوع مکملها انجام داده اند که در این بازدیدها با متخلفان برخورد جدی شده و مواردی هم به مراجع قانونی معرفی گردیده اند.

تصاویر
  • مصاحبه تلویزیونی معاون غذا و دارو دانشگاه در خصوص عوارض مکمل های ورزشی غیر مجاز
ثبت امتیاز