بیشتر میکروب های موجود در محیط زیست بی خطرند
امتیاز:
دکتر رسول دشتی در ادامه سخنان خود گفت: این میکرو ارگانیسم ها توسط دست ها، وسایل، پارچه های گردگیری و بخصوص تخته مخصوص خرد کردن گوشت و سبزی حمل می شود و می توانند به غذا منتقل شده و باعث بیماری ناشی از غذا شوند.
وی راه دستیابی به غذایی سالم تر و ایمن تر را رعایت همیشه نظافت دانست و تصریح کرد: دست های خود را قبل از تهیه غذا و در طول تهیه آن به تناوب با آب و صابون بشویید و همچنین بعد از هر بار استفاده از توالت، دست های خود را با آب و صابون یا دیگر مواد شوینده به خوبی بشویید.
دکتر دشتی افزود: تمامی سطوحی را که برای آشپزی و تهیه غذا استفاده می کنید، قبل از هر گونه پخت و پز تمییز نمایید و آشپزخانه و غذاها را از دسترس حشرات، آفات و حیوانات موذی دور نگه دارید.