برپائی 10 پایگاه اطلاع رسانی تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت در سطح استان
امتیاز:
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: به مناسبت ویژه برنامه های روز جهانی غذا، مدیریت نظارت بر مواد غذائی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با توجه به اهمیت موضوع و تاثیر غذای سالم در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه، اقدام به ایجاد 10 پایگاه اطلاع رسانی با همکاری مسئولین فنی و مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان ها در سطح استان نمود.
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر مهتاب شاهماری در این رابطه اظهار کرد: در این پایگاه ها ضمن نصب بنر هشدارهای تغذیه ای و توزیع پوستر و پمفلت، توسط کارشناسان این حوزه به مراجعین آموزش های لازم در زمینه تغذیه صحیح در موضوعات کاهش مصرف قند، نمک و چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، نشان ایمنی و سلامت و برچسب ایمنی و سلامت داده شد.
وی ادامه داد: پایگاه های ایجاد شده و توضیحات کارشناسان معاونت غذا و دارو در خصوص تغذیه سالم مورد استقبال مردم قرار گرفت و از خدمات ارائه شده اظهار خشنودی نمودند و این استقبال نشان دهنده علاقه مردم به کسب اطلاعات در خصوص مواد غذائی سالم می باشد.