X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 07 اسفند 1391
غذاها را در دمای مناسب و سالم نگهداری کنید

  غذاها را در دمای مناسب و سالم نگهداری کنید

امتیاز: Article Rating

دکتر رسول دشتی ادامه داد: تمامی غذاها خصوصاً غذاهایی که نیاز به توجه بیشتری دارند از جمله گوشت، ماکیان، تخم مرغ و غذاهای دریایی را خوب بپزید و همچنین غذاهایی نظیر سوپ و خورشت را خوب بجوشانید و مطمین شوید که دمای آن از 70 درجه سانتی گراد که میکروب ها از بین می روند، گذشته باشد که می توانید برای تعیین دمای غذا از دماسنج استفاده کنید.
وی افزود: غذاهایی پخته شده را برای مصرف دوباره را مجدداً و به خوبی گرم کنید که دمای مناسب 60 درجه سانتی گرد می باشد.
دکتر دشتی در رابطه با دمای مناسب برای غذاها گفت: میکروارگانیسم ها خیلی سریع در دمای اتاق رشد می کنند، ولی در دمای کمتر از 5 درجه سانتی گراد و بیش از 60 درجه قادر به ادامه حیات نبوده و یا رشد آنها متوقف می شود البته باید در نظر داشت که تعداد اندکی از میکروارگانیسم های خطرناک می توانند در دمای کمتر از 5 درجه سانتی گراد قابلیت رشد و نمو داشته باشند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام اظهار داشت: غذاهای پخته را در دمای اتاق بیش از 2 ساعت نگهداری نکنید و هرگونه موادغذایی پخته شده و فاسد شدنی را در یخچال قرار دهید با این حال موادغذایی را برای زمان طولانی حتی در یخچال نگه داری نکنید.
 

تصاویر
  • غذاها را در دمای مناسب و سالم نگهداری کنید
ثبت امتیاز