برگزاری کارگاه کاهش مصرف نمک در معاونت غذا و دارو ایلام
امتیاز:
کارگاه کاهش مصرف نمک در فرمولاسیون مواد غذائی و آشامیدنی در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، به منظور بازآموزی و به روز رسانی اطلاعات مسئولین فنی کارخانجات تولید مواد غذائی و آشامیدنی، مدیریت اداره غذا اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی کاهش مصرف نمک در فرمولاسیون مواد غذائی و آشامیدنی جهت کارشناسان معاونت و مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذائی و آشامیدنی نمود.
گفتنی است ارائه این آموزش ها، توسط کارشناسان این حوزه انجام شد که با استقبال کارشناسان مربوطه در حوزه های مذکور قرار گرفت.