X

اخبار

تاریخ انتشار: شنبه 18 آذر 1396
برگزاری کارگاه کاهش مصرف نمک در معاونت غذا و دارو ایلام

  برگزاری کارگاه کاهش مصرف نمک در معاونت غذا و دارو ایلام

امتیاز: Article Rating

 

کارگاه کاهش مصرف نمک در فرمولاسیون مواد غذائی و آشامیدنی در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.


به گزارش خبرنگار وب دا، به منظور بازآموزی و به روز رسانی اطلاعات مسئولین فنی کارخانجات تولید مواد غذائی و آشامیدنی، مدیریت اداره غذا اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی کاهش مصرف نمک در فرمولاسیون مواد غذائی و آشامیدنی جهت کارشناسان معاونت و مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذائی و آشامیدنی نمود.


گفتنی است ارائه این آموزش ها، توسط کارشناسان این حوزه انجام شد که با استقبال کارشناسان مربوطه در حوزه های مذکور قرار گرفت.

تصاویر
  • برگزاری کارگاه کاهش مصرف نمک در معاونت غذا و دارو ایلام
ثبت امتیاز