X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 06 دی 1396
تشدید نظارتهای بهداشتی مبنی بر حذف جوش شیرین از نانواییهای سطح استان

  تشدید نظارتهای بهداشتی مبنی بر حذف جوش شیرین از نانواییهای سطح استان

امتیاز: Article Rating

 

رئییس مرکز بهداشت استان ایلام گفت: تشدید نظارتهای بهداشتی مبنی بر حذف جوش شیرین از نانواییهای سطح استان توسط گروه بهداشت محیط صورت می گیرد.


به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر راضی ناصری فر در این رابطه اظهار کرد: جوش شیرین(بی کربنات سدیم) که در اثر واکنش با حرارت و رطوبت در جریان پخت نان به کربنات سدیم (سودا) تبدیل می گردد، دارای خاصیت قلیایی بالا و اثرات سوء بهداشتی خواهد بود.


وی ادامه داد:با پیگیرهای بعمل آمده توسط گروه بهداشت محیط ،نانواییهای سطح استان   نسبت به حذف جوش شیرین و استفاده از خمیر مایه در تهیه نان اقدام نمودند.


 معاون بهداشتی دانشگاه و رئییس مرکز بهداشت استان ایلام افزود: در همین راستا تشدید نظارت برای حذف جوش شیرین از نان که یکی از برنامه‌های گروه بهداشت محیط در زمینه نان محسوب می‌شود. در این راستا استفاده از ابزارهای تشخیصی می تواند به رفع این مشکل کمک کند که در همه شهرستانها ازمایشگاه سنجش جوش شیرین فعال می باشند.


‏دکتر ناصری فر یادآور شد: نتایج حاصله از نمونه برداریها جهت وجود جوش شیرین نشان می دهد که بیش از 90درصد از نمونه ها فاقد جوش شیرین بوده که این رقم  نتیجه تلاش وکنترل مستمر کارشناسان بهداشتی در سطح استان بوده و گروه بهداشت محیط استان مصمم بر حذف جوش شیرین در سطح نانوایی ها می باشد .

تصاویر
  • تشدید نظارتهای بهداشتی مبنی بر حذف جوش شیرین از نانواییهای سطح استان
ثبت امتیاز