در دین مبین اسلام، کمک به همنوع مستمند بسیار سفارش شده است
امتیاز:
دکتر آرش جعفری زاده در ادامه افزود : احسان و نیكوكاری كه گاه از آن به انفاق و صدقه تعبیر شده، در شرع مقدس اسلام دارای جایگاه بسیار والایی است.
وی در ادامه این مبحث گفت: درباره اهمیت و ضرورت كمك به نیازمندان، توجه به امور آنان و برآورده ساختن نیازهایشان روایتهای بسیار زیادی آمده است.
وی با بیان این که ما همواره باید در کنار محرومان و مستضعفان باشیم، خاطر نشان ساخت: مسلما اگر انسان طعم فقر و نداری را چشیده باشد خیلی بهتر می تواند دست دهنده داشته باشد و مستمندان را با بخشش قسمتی از مال خود یاری نماید.
مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح نمود: کمک کردن به افراد و خانواده های نیازمند بهتر است همواره ازطریق مؤسسات و افراد خیر، نیکوکاران شناخته شده انجام شود و این امر باعث می شود نظم و روال مطمئن در حمایت از مستمندان حقیقی صورت گیرد.
جعفری زاده با بیان این که هر عمل نیک در خور شان انسانی روی نظر دیگران اثر می گذارد، افزود: کمک به همنوع مستمند در فرهنگ عمومی جامعه تاثیر مثبت دارد که در اسلام هم به این امر تاکید شده است.
وی تاکید نمود: یاری کردن مردمانی محتاج و آبرومند، باید فرهنگ سازی شود و کمک به نیازمند واقعی در هر موقعیت که باشد باید به عنوان یک وظیفه انسانی، عمومی شود.
وی افزود: لحاظ كردن شأن، منزلت و عزت نفس جامعه هدف و برنامه ریزی منظم برای سوق دادن مشاركت های مردمی برای توانمندسازی آنان از اهمیت بالایی برخوردار است که خوشبختانه در استان ایلام به لطف خیرین نیکوکار و نهادهای مربوطه این امر به نیکوترین وجه ممکن عملی شده است.
دکتر جعفری زاده همیاری و کمک مردم به مستمندان را یک حرکت مثبت و خوب خواند و گفت: اثر این عمل بر روی روحیه و فرهنگ مداری جامعه در راستای حمایت از محرومان و مستمندان تاثیر مثبت دارد و با فرهنگ سازی جریان نیکوکاری می توان مردم را در جهت کمک به کسانی که مستحق هستندف ترغیب نمود.
لازم به ذکر است که در این همایش دکتر آرش جعفری زاده مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام به عنوان خیر نیکوکار مورد تجلیل قرار گرفت و به وی لوح تقدیر اعطاء گردید.