برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری وکنترل بیماریهای غیر واگیر در سیروان
امتیاز:
کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری وکنترل بیماریهای غیر واگیر کلاس آموزشی "نقش تغذیه در پیشگیری وکنترل بیماریهای غیر واگیر" جهت کارکنان جهاد کشاورزی توسط واحد تغذیه شهرستان سیروان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در این کلاس آموزشی خانم اوریایی مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سیروان اظهار کرد: در حال حاضر بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت، فشار خون بالا، چربی خون بالا، بیماری های قلبی عروقی، سکته های مغزی و قلبی و انواع سرطان مهمترین علت مرگ و میر در جهان و ایران بشمار می رود.
وی ادامه داد: الگوی غذایی نامناسب به صورت مصرف زیاد قند، نمک و چربی مهمترین دلیل ابتلا به بیماری های غیر واگیر محسوب می شود. پیامد مصرف زیاد مواد قندی و چربی و ورغن اضافه وزن و چاقی است که در حال حاضر مشکل عمده بهداشتی تغذیه ای است.
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سیروان همچنین در ادامه این کلاس آموزشی در مورد بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه، راههای پیشگیری از آنها، آشنایی با گروههای غذایی، عوارض کمبود آهن، ویتامین دی، داشتن فعالیت بدنی مطالبی را بیان نمود.
گفتنی است در پایان این کلاس آموزشی تناسب قد و وزن توده بدنی تعدادی از کارکنان محاسبه شد و کارکنان از نزدیک با نحوه صحیح محاسبه تناسب قد و وزن توده بدنی خود آشنا شدند.