در ابتدای لازم است مخاطبان با موفقیت های علمی خانم دکتر اشرف دریکوند مقدم از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام آشنا شوند.
به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و شناسایی محققین در سطح بین الملل، سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی در نظام رتبهبندیESI-Essential Science Indicators( http://isid.research.ac) فهرست ۱% دانشمندان برتر دانشگاههای علوم پزشکی کشور را منتشر نمود.
در ويرايش جديد سامانه علمسنجی که همزمان با دهه فجر رونمايی گرديد، فهرست دانشمندان 1% پُراستناد برتر نظام رتبهبندی ESI که هر دو ماه يکبار به روز میشود، رتبه، تعداد مقاله و ساير شاخصهای استنادی اين افراد در آخرين ويرايش نظام رتبهبندی ESI قابل مشاهده است.
بر اساس اطلاعات منتشر شده در این سامانه، خانم دکتر اشرف دیرکوندمقدم عضو هیات علمی گروه مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایلام موفق به كسب رتبه اول رشته ي مرتبط و نيز ١٪ برتر صدك شاخص اچ ایندکس در نمایه بین المللی اسکوپوس گردید.
بر این اساس خبرنگار وب دا ضمن تبریک این موفقیت ها به سرکار خانم دکتر اشرف دریکوند مقدم عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، مصاحبه ای با وی ترتیب داده که در ادامه از نگاه مخاطبان خواهد گذاشت.
سوال: خودتان را برای مخاطبان بیشتر معرفی کنید.
بنده دکتر اشرف دیرکوند مقدم متولد سال ۱۳۵۵ شهرستان دره شهر هستم که تحصیلات خود را در مقاطع کاردانی و کارشناسی ارشد در رشته مامایی و مقطع دکترا نیز در رشته بهداشت باروری به پایان رسانده ام.
سوال: سوابق خدمتی خود را در دانشگاه ذکر کنید.
بنده از سال ۷۷ تا ۸۶ به عنوان یکی از پرسنل بهداشتی درمانی افتخار خدمت در دانشگاه را داشته ام. در واقع قبل از سال ۸۶ شاغل بیمارستان ولیعصر (عج) دره شهر و سپس از مرداد ۸۶ تاکنون به عنوان عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه خدمت نموده ام.
سوال: در رابطه با مقالات تالیفی خود در مجلات مختلف برای مخاطبان بگویید.
از ابتدای فعالیت تاکنون بالغ بر 92 مقاله به زبانهای انگلیسی و فارسی در مجلات مختلف بین المللی از جمله papmed-ISI-Google scholer-ISC-Scopus چاپ نموده ام.
سوال: چند فرزند دارید؟ آیا زندگی خود راضی هستید؟
دو فرزند دارم و این نکته را یادآور شوم که با داشتن فرزند و بزرگ کردن آنان، ادامه تحصیل بسیار سخت و طاقت فرسا است اما با تلاش خودم و همراهی و ارزشمند همسرم همواره مشوقی برای ادامه تحصیلم بوده که صمیمانه از ایشان تشکر می کنم. از زندگی بسیار راضی هستم چونکه به آنچه خواسته ام با یاری خداوند متعال رسیده ام ضمن اینکه زندگی شخصی و بزرگ کردن فرزندانم تحت تاثیر تحصیلاتم قرار نگرفته است.
سوال: پس از کسب این موفقیت و افتخار برای استان و دانشگاه علوم پزشکی ایلام، آیا برنامه ای برای آینده دارید؟
بله قطعاً. انشاءالله اگر عمری باشد ضمن اینکه می خواهم این عنوان و جایگاه را حفظ کنم بلکه بتوانم جایگاهی جهانی را در حوزه کاری خودم را کسب کنم.
سوال: چه انتظاری از مسئولان دانشگاه دارید؟
دانشگاه باید برای افزایش افراد موفق در عرصه پژوهش سیاست گذاری کلانی داشته باشد تا در تمامی رشته ها و گروه ها توسط اعضای هیات علمی دانشگاه موفقیت کسب شود. البته این پیشنهاد من برای مدیران سیاستگذار در دانشگاه میباشد که برنامه های شان در راستایی باشد که در سالهای آتی نفرات بیشتری در یک درصد برتر شاخص علم سنجی حضور داشته باشند.
سوال:آخرین مقاله ای که نوشته اید در چه موضوعی بوده است؟
بنده این اواخر روی چند موضوع تمرکز کرده بودم و به دلیل این که رشته تخصصی خودم مامایی بوده، در این زمینه پژوهش هایی داشته ام. همچنین به دلیل اینکه محل تحصیلم مرکز تحقیقات آسیبهای روانی اجتماعی دانشگاه بوده، در این حوزه هم روی مبحث خودکشی و اعتیاد به اینترنت تحقیق و پژوهش داشتهام. با توجه به حوزه تخصصی ام نازایی در زنان بوده، در زمینه مشکلات زنان نازا و مشکلات جسمی و روحی آنان در اجتماع بالغ بر ۱۲ مقاله در مجلات مختلف چاپ نموده ام.