۲۵ واحد تولیدی استان در نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی استان شرکت نموده اند
امتیاز:
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تعداد ۲۵ واحد تولیدی در نمایشگاه توانمندی های صنایع غذایی استان در هفته سلامت شرکت نموده اند.
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر مهتاب شاهماری در این رابطه اظهار داشت: با توجه به نقشی که غذا در سلامت دارد، تمرکز بر روی مقوله امنیت و ایمنی غذایی در جهت حفظ سلامت مردم ضروری است.
وی ادامه داد: این نمایشگاه تحت عنوان نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایلام و مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی برگزار شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: هدف ما از تشکیل نمایشگاه این است که در کنار معرفی کارخانههای تولیدی استان و محصولات آنان به جامعه، زمینه را فراهم کنیم که مسئولین به طور مستقیم صحبت تولیدکنندگان استان را بشنوند و در کنار آن نیز تولیدکنندگان داخلی ضمن تبادل نظر، اطلاعات و تجربیات خود را در اختیار یکدیگر بگذارند.
وی خاطرنشان کرد: این نمایشگاه از دوم لغایت هفتم اردیبهشت ماه برپا خواهد بود و واحد تولیدی استان در این نمایشگاه، تعداد ۱۱۶ محصول که پروانه ساخت از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام دریافت نموده اند، به نمایش گذاشته شده است.
دکتر شاهماری ابراز داشت: غرفه سازمان جهاد کشاورزی نیز توانمندیهای زنان روستایی را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: این نمایشگاه از ساعت۸ صبح تا ۱۲ ظهر و ازساعت ۱۴ بعدازظهر تا ۲۰ شب تا پایان هفته جاری فعال خواهد بود و بازدید برای عموم همشهریان آزاد است.