بازدید معاون استاندار و مسئولان استانی از نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی استان ایلام
امتیاز:
معاون امور اقتصادی استاندار ایلام با همراهی مسئولان استانی از نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی استان ایلام در هفته سلامت بازدید نمود.
به گزارش خبرنگار وب دا، در جریان این بازدید دکتر ایوب درویشی ضمن تبریک هفته سلامت و تقدیر از بانیان و برگزارکنندگان این نمایشگاه عنوان کرد: مقوله سلامت به عنوان یکی از مولفه های مهم در هر جامعه زیربنای توسعه معرفی شده است.
وی ادامه داد: حمایت از تولیدکنندگان بومی استان در جهت ارتقای کمی و کیفی محصولات تولیدی وظیفه همه مسئولان است.
معاون امور اقتصادی استاندار ایلام تصریح کرد: برگزاری این نمایشگاه نشانگر اهمیت و ارزش کار دانشگاه علوم پزشکی ایلام در راستای حفظ سلامت جامعه و کمک به ترویج توانمندیهای صنایع غذایی در استان است که شایسته تقدیر میباشد.
وی یادآور شد: استفاده از تمام ظرفیتها و قابلیتها برای حمایت از تولید داخلی بنا به نامگذاری امسال تحت عنوان حمایت از کالای ایرانی امری ضروری است و در این راستا تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.
در ادامه نیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، هفته سلامت و خیر مقدم به معاون استاندار و مسئولان استانی اظهار کرد: سلامت به عنوان یک مبحث عام المنفعه همواره در اولویت سیاستهای دولت تدبیر و امید و وزارت بهداشت قرار دارد.
دکتر کریم همتی خاطرنشان کرد: برپایی این نمایشگاه در جهت معرفی توانمندیها و ظرفیتهای استان در زمینه تولید مواد غذایی سالم و بهداشتی و مورد تایید مراجع ذیربط است که خوشبختانه استقبال خوبی توسط مردم از این نمایشگاه شده است.
وی ابراز کرد: ارج نهادن به تلاش و اهتمام تولیدکنندگان مواد غذایی سالم و بهداشتی امری نیکو و در جهت حفظ سلامت جامعه است. لذا دانشگاه علوم پزشکی ایلام در جهت ترویج صنایع غذایی سالم و با کیفیت نهایت همکاری و مساعدت خود را با تولیدکنندگان به کار خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در پایان سخنان خود با تأکید بر اینکه سلامت مواد غذایی در مراحل تولید و عرضه می تواند اعتماد مصرفکنندگان را جلب کند، یادآور شد: برای حفظ سلامت مردم و ترویج ظرفیتهای صنایع غذایی در استان با تمامی دستگاهها، سازمانها و ارگانهای مرتبط همکاری و مشارکت فعال خواهیم داشت.
گفتنی است در ادامه دکتر درویشی معاون استاندار ایلام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و مسئولان استانی به بازدید از غرفه های نمایشگاه پرداختند و ضمن گفتگو با تولیدکنندگان و دست اندرکاران صنایع غذایی، در جریان مشکلات و چالشهای فراروی آنان در عرصه تولید و عرضه قرار گرفتند.
لازم به یادآوری است که نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی استان به مناسبت هفته سلامت و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سازمان جهاد کشاورزی برپا شده است.