اولین جلسه خانه مشارکت مردمی در سلامت استان با رویکرد مولفه های اجتماعی سلامت باحضور معاون بهداشتی، رئیس خانه بهداشت و درمان دانشگاه و کارشناسان مرکز بهداشت استان ایلام تشکیل شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به رئیس خانه مشارکت بهداشت و درمان استان ایلام اظهار کرد: با همکاری و تعامل حوزه بهداشت و خانه مشارکت های مردمی و استفاده از ظرفیت های موجود، می توان در راه خدمت به مردم گامهای موثر برداشت.
دکتر راضی ناصری فر ادامه داد: همکاری معاونت بهداشتی، معاونت اجتماعی و خانه مشارکت های مردمی ارتقاء شاخص های بهداشتی در سطح استان و پررنگ شدن نقش اجتماعی سلامت در سطح جامعه را به دنبال خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری اینگونه جلسات میتواند دانشگاه را در راه خدمات دهی هدفمند به مردم یاری نماید و در این راستا معاونت بهداشتی تمام تلاش خود را به کار خواهد بست که از ظرفیت و پتانسیل خانه مشارکت های مردمی در راستای ارتقاء سطح خدمات بهداشتی و آگاهیبخشی به مردم بهرهمند شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه نقش خانه مشارکت های اجتماعی در عرصه سلامت از قابلیت هایی است که باید از آن بهترین بهره را ببریم، ابراز کرد: در حال حاضر یکی از ضرورتهای جامعه این است که مردم به طور محسوس و پررنگی در عرصه سلامت حضور داشته باشند.
وی با تاکید بر هماهنگی و همکاری بین بخشی جهت رفع چالش ها و نارسایی های حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد: مردم همواره نقش مهم و تعیین کننده ای در عرصه سلامت داشته اند و خانه مشارکت های مردمی به عنوان یک نهاد برخاسته از بطن مردم می تواند در راستای انجام رسالت سازمانی همراه و یاریگر حوزه بهداشت و درمان باشد.
دکتر ناصری فر با اشاره به این مطلب که مشارکت مردم در هر کاری باعث به ثمر نشستن آن خواهد شد، خاطرنشان کرد: با پشتوانه مردم شریف و همکاری شایسته و دلسوزانه خانه مشارکت های مردمی قطعاً حوزه بهداشت می تواند در انجام رسالت اصلی خود که همانا خدمت به مردم است، موفق عمل نماید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اضافه کرد: فرهنگ صحیح سلامت و سبک زندگی سالم، نقش مهمی در زندگی مردم دارد از این رو خانه مشارکت مردمی می تواند در این راستا با پیوند دادن حوزه بهداشت به جامعه و انتقال مفاهیم و اهداف و برنامه های آن نقشی بی بدیل و ارزشمند را ایفا کند که امید است با تلاش و اهتمام رئیس محترم خانه بهداشت و درمان استان بتوانیم این اهداف را عملی نماییم.
در ادامه جلسه نیز رئیس خانه مشارکت مردم در حوزه بهداشت و درمان استان ضمن تقدیر از خدمات ارزنده معاون بهداشتی و مجموعه پرسنل این معاونت در خدمت به جامعه اظهار کرد: سلامت مردم و جامعه مرهون تلاش های مستمر و مسئولانه مسئولان و دست اندرکاران عرصه سلامت خصوصاً حوزه بهداشت است.
وحید ملکشاهی نژاد ادامه داد: همدلی و همفکری در راستای ارائه خدمات مطلوبتر به مردم و کسب رضایتمندی آنان رسالت و هدف همه ما در حوزه سلامت است که می طلبد در کنار هم برای خدمت صادقانه به مردم تلاش خود را به کار گیریم.
وی با بیان اینکه تشکیل این گونه جلسات و بررسی نقاط مشترک و متناسب برای خدمت به مردم قطعاً دستاوردهای مثبتی را به دنبال خواهد داشت، خاطرنشان کرد: خانه مشارکت بهداشت و درمان این آمادگی را دارد که در تمامی ابعاد در کنار معاونت بهداشت برای نیل به اهداف و برنامه های سازمانی انجام وظیفه نماید.
رئیس خانه مشارکت مردم در حوزه بهداشت و درمان استان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: لازمه دسترسی مطلوبتر به اهداف و برنامه های مدنظر، شناسایی اولویتهای مهم درحوزه سلامت و ارائه راهکارها و انجام اقدامات متناسب بر اساس این شناخت است و تشکیل این جلسه در راستای همفکری و تبادل نظر دوجانبه در همین راستا خواهد بود.
وی ادامه داد: تقویت احساس مسئولیت پذیری اجتماعی در میان مردم و جامعه برای پذیرش نقش های اجتماعی از اهدافی است که همه ما باید برای تحقق آن تلاش کنیم.
ملکشاهی نژاد در خاتمه سخنان خود با تاکید بر استفاده از توان، ظرفیت و توانمندیهای خانه مشارکت و سازمان های مردم نهاد در خصوص پیشبرد اهداف و برنامه حوزه بهداشت، خواستار اجرا و پیگیری مصوبات مربوطه در قالب برنامه عملیاتی شد.
گفتنی است در ادامه جلسه حاضرین به بحث و بررسی مشکلات، چالش ها و ظرفیت های بهداشتی موجود و ارائه نقطه نظرات خود پرداختند .