مصرف مواد لبنی در افراد سیگاری نسبت به افراد عادی بیشتر باشد
امتیاز:
مهندس سمیه سعیدی در رابطه با تغذیه در شرایط ترک سیگار اظهار داشت: افرادی که موفق به ترک سیگار شده اند، برای جلوگیری از چاقی پس از ترک سیگار، لازم است نکات تغذیه ای ویژه ای را رعایت کنند.
وی ادامه داد: با توجه به این که پس از ترک سیگار اشتهای فرد افزایش و سوخت و ساز بدن کاهش می یابد متعاقباً کالری دریافتی زیاد شده و افراد مستعد اضافه وزن و چاقی می شوند.
مهندس سعیدی در رابطه با موادغذایی مناسب مصرف در این دوره گفت: در شرایط ترک و پس از آن باید مصرف برخی موادغذایی شامل میوه ها، سبزی ها، لبنیات کم چرب و حبوبات افزایش یابد و بهتر است این ترکیبات در وعده های غذایی گنجانده شود.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان ایلام تصریح کرد: استفاده از این موادغذایی تمایل به کشیدن سیگار را کم می کنند و از طرف دیگر این مواد کم کالری بوده و در نهایت سبب جلوگیری از اضافه وزن و چاقی ناشی از ترک سیگار می شود در کنار رعایت روش های فوق، افزایش فعالیت های روزانه و پیاده روی تند همراه با نفس عمیق بسیار موثر است.