مصرف مواد قندی به مرور زمان باعث پوسیدگی دندان می شود
امتیاز:
دکتر ژیلا نریمانی در ادامه اظهار داشت: مواد قندی جامد که قدرت چسبندگی بیشتری دارند مانند گز، سوهان، چیپس، مدت زمان طولانی تری در تماس با دندان می مانند میزان پوسیدگی زایی آنها بیشتر خواهد بود.
وی توصیه کرد: بین غذاهای روزانه بهتر است به جای شیرینی از میوه های تازه و سبزیجات استفاده کنید و مصرف موادقندی را محدود به وعده های اصلی غذایی صبحانه، ناهار و شام کنید چرا که هر قدر دفعات خوردن موادقندی بیشتر باشد، خطر ایجاد پوسیدگی دندان ها هم بیشتر می شود.
دکتر نریمانی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با داشتن دندان های سالم گفت: یکی دیگر از دلایل پوسیدگی دندان کمبود مقاومت شخص و دندان می باشد که می تواند یکی از علل ارثی، مادرزادی و یا اکتسابی باشد که می توان با راه های مختلف رعایت صحیح بهداشت دهان و دندان مثل مسواک، خمیردندان و نخ دندان، استفاده از ترکیبات فلوراید، فشیور سیلانت، رعایت تغذیه و رژیم غذایی صحیح سلامت دندان ها را تضمین کرد.