بازدید روزانه مدیر دانشجویی دانشگاه از روند ارائه خدمات تغذیه به دانشجویان در ماه رمضان
امتیاز:
مدیر دانشجویی دانشگاه به همراه رییس اداره تغذیه معاونت به صورت روزانه بر روند ارائه خدمات تغذیه به دانشجویان در ماه رمضان بازدید و نظارت دارند.
به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر دانشجویی دانشگاه در حاشیه این بازدیدها گفت: ارائه خدمات مطلوب تغذیه به دانشجویان از اولویت های اساسی دانشگاه است که با جدیت از سوی معاونت فرهنگی دانشجویی پیگیری می شود.
فرزاد سلیمانی اضافه کرد: انجام بازدید روزانه در ماه مبارک رمضان با هدف ارتقاء سطح کیفیت ارائه خدمات تغذیه به دانشجویان در این ماه انجام می شود و این بازدیدها در هنگام پخت غذا در سلف سرویس و در حین توزیع در خوابگاه های دانشجویی خواهران و برادران می باشد.
وی افزود: در قالب این بازدیدها بر وضعیت و نحوه پخت مواد غذایی، وضعیت بهداشتی و کمیت و کیفیت وعده های غذایی افطاری و سحری ارائه شده به دانشجویان نظارت می شود.
مدیر دانشجویی دانشگاه تصریح کرد: در ماه رمضان مواد غذایی با رعایت مسائل بهداشتی و براساس استانداردهای تغذیه وزارت بهداشت به دانشجویان ارائه می شود و هم اکنون وضعیت ارائه این خدمات مطلوب است.