کودکان قبل از مصرف خوراکیها دست هایشان را با آب و صابون بشویند
امتیاز:
کودکان باید برای آشامیدن آب از لیوان اختصاصی استفاده نمایند و از نوشیدن آب با دست و یا شیر آب خودداری کنند.
موادغذایی را از دستفروشان دوره گرد نخرند، از موادغذایی بسته بندی شده با مشخصات وزارت بهداشت از جمله تاریخ تولید و انقضا، پروانه ساخت و... استفاده نمایند.
بهتر است که از ساندویج های خانگی مثل نان و تخم مرغ و گوجه، نان وپنیر و سبزی یا نان و پنیر و گردو بعنوان میان وعده استفاده کنید و از آوردن ساندویچ سالاد اولویه و هر گونه موادغذایی فاسدنشدنی به مدرسه خصوصا در فصل گرما خودداری نمایند.
پاها و جورابهایشان را هر روز با آب وصابون بخصوص بعد از مدرسه به خانه و ورزش و بازی بشویند.
از پوشیدن کفش های تنگ، پاشنه بلند و کاملا صاف خودداری کنند.
در خارج از منزل بدون کفش راه نروند، زیرا باعث ایجاد زخم، عفونت ویا ترک در پاشنه پا می شود.
در صورت وجود ترک در پاشنه پا، پاها را چند دقیقه در آب ولرم بخیسانند و بعد خشک و چرب نمایند.
در صورت دیدن لکه های سفید رنگ، یا خارش بین انگشت های پا و یا ضخیم و خشن شدن ناخنها سریعاً به پزشک مراجعه نمایند.
زرد زخم، گال و سیاه زخم باعث ایجاد نقطه هایی در روی پوست بدن می شوند، در صورت مشاهده هر گونه علاﺋم مربوط به این بیماری ها و یا لکه های سفید رنگ و زخمهای چرکی سریعا به پزشک مراجعه نمایند.
معاونت بهداشتی استان ایلام- واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس- واحد آموزش و ارتقا سلامت