با حضور رئیس دانشگاه، جانشین فرماندهی سپاه امیرالمومنین(ع) استان، دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان، معاون بهداشتی و مدیر درمان دانشگاه، معاون بهداشت و درمان سپاه و دیگر اعضای کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر استان، جلسه هماهنگی و بررسی تفاهم نامه اجرای "طرح کرامت محله محور" برگزار شد.
به گزارش پیمان کمالوندی خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به حاضران اظهار کرد: جوانان سرمایه های اصلی کشور هستند که رشد، توسعه و آینده مملکت به تلاش و مسئولیت پذیری آنان بستگی دارد.
دکتر کریم همتی ادامه داد: مصرف مواد مخدر در بین این قشر می تواند سبب ایجاد مشکلات و آسیبهای اجتماعی گردد که خانوادهها و جامعه را درگیر خود خواهد ساخت.
وی خاطر نشان کرد: اعتیاد و گرایش به مصرف مواد مخدر در حال حاضر یکی از مسائل مهم اجتماعی جامعه است که کوتاهی و قصور در امر مبارزه با آن، نتایج زیانباری را به دنبال خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام هماهنگی و همکاری و احساس مسئولیت در رابطه با مقوله سلامت جامعه را رسالتی همگانی عنوان کرد و از تلاش و اهتمام دانشگاه در مقوله های اجتماعی شامل بهره گیری از توان و ظرفیت سازمان های مردم نهاد و درمان افراد داوطلب ترک در مراکز ترک اعتیاد در حوزه کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد.
در ادامه این جلسه نیز سرهنگ طهماسبی جانشین فرماندهی سپاه امیرالمومنین(ع) استان ضمن تقدیر از تلاشها و خدمات دانشگاه علوم پزشکی ایلام در کمیته درمان مبارزه با مواد مخدر ابراز کرد: با توجه به ضرورت مسئله مبارزه با مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی در مبحث درمان افراد تحت مراقبت مراکز ترک اعتیاد حمایت قاطعانه داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ سازمان بسیج سازندگی در راستای مبارزه با مواد مخدر تفاهمنامهای با وزارت بهداشت منعقد نمود که خوشبختانه از ظرفیت نیروی بسیج و دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان به خوبی بهره گرفته شده است.
در ادامه این جلسه نیز دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان ضمن تقدیر از نگاه ویژه رئیس دانشگاه علوم پزشکی در کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر و بحث درمان افراد داوطلب در مراکز ترک اعتیاد اظهار کرد: آثار زیانبار استعمال مواد مخدر یکی از مسائل و موضوعاتی است که سبب بروز و ظهور آسیب های اجتماعی در تمامی سطوح جامعه شود.
دکتر فهد کمالوندی خاطرنشان کرد: افزایش آگاهی جامعه نسبت به آثار شوم استعمال مواد مخدر و همچنین تلاش و اهتمام همگانی مردم و مسئولان و دست اندرکاران مبارزه با مواد مخدر می تواند به نحو شایسته ای تبعات این آسیب بزرگ اجتماعی را کاهش دهد.
وی تصریح کرد: مهار آسیبهای اجتماعی در فضای جامعه خصوصاً خانوادهها و محلات باید بیش از هر زمانی جدی گرفته شود تا باورها و نگرش ها در راستای مبارزه با آن، از درون خانواده ها و محلات به سایر اقشار جامعه سرایت کند.
در ادامه نیز دکتر ناصری فر معاون بهداشتی و دکتر صیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و دکتر حمیدیان معاونت بهداشت و درمان سپاه امیرالمومنین(ع) استان به ارائه گزارشی از خدمات اقدامات و فعالیت های انجام شده در قالب تفاهم نامه اجرای "طرح کرامت محله محور" استعمال مواد مخدر در مناطق پرخطر پرداختند.
گفتنی است در این جلسه تسهیل خدمات رسانی به مراکز ترک اعتیاد و هماهنگی هرچه بیشتر بین دستگاهها ارگانها و نهادها در راستای مبارزه با مواد مخدر مورد تاکید حاضران قرار گرفت و مواردی نیز در این راستا تصویب شد.