رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با همراهی معاون بهداشتی، رئیس فوریتهای پزشکی استان، مدیر بازرسی، مدیر روابط عمومی و مدیر پرستاری دانشگاه با فرماندار شهرستان سیروان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پیمان کمالوندی خبرنگار وب دا، در ابتدای این دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار داشت: شهرستان سیروان به واسطه نوپا بودن از لحاظ زیرساختهای بهداشتی و درمانی و عدم توسعه آنان مطابق با انتظارات نیازمند توجه ویژه ای است.
دکتر کریم همتی ادامه داد: خوشبختانه در دیدارهای مکرر با وزیر محترم بهداشت مشکلات و نارساییهای حوزههای بهداشت و درمان سطح استان تشریح شده که با نگاه مساعد ایشان همواره مواجه بوده ایم.
وی ابراز داشت: از زمان پذیرش مسئولیت ریاست دانشگاه تاکنون تلاشهای بسیاری با همراهی مسئولان دانشگاه برای رفع مشکلات داشته ام که با عنایت حق تعالی بخش اعظمی از این مشکلات را با کمک همدیگر رفع نموده ایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطرنشان کرد: ممکن است به دلیل گستردگی نیازها و احتیاجات مردم در حوزه بهداشت و درمان، دولت نتواند انتظارات را برآورده کند. از اینرو استفاده از ظرفیت بالای خیرین نیکوکار برای رفع مشکلات حوزه سلامت امری ضروری است.
وی بیان داشت: سفر معاون محترم وزارت درمان در هفته گذشته به استان نشانگر توجه ویژه وزارت بهداشت به استان ایلام است مضافاً اینکه در هفته آینده نیز معاون بهداشتی وزارت را به استان دعوت خواهیم کرد.
دکتر همتی یادآور شد: در بازدیدهایی که مسئولان وزارت بهداشت از زیرساختهای بهداشتی درمانی داشته و یا خواهند داشت، سعیمان بر این بوده که نقاط محروم و کمتر توسعه یافته در سطح استان را برای بازدید ایشان انتخاب کنیم.
در ادامه نیز فرماندار شهرستان سیروان ضمن خیر مقدم رئیس دانشگاه و همراهان وی و همچنین تبریک عید سعید قربان اظهار کرد: این شهرستان یکی از مناطقی است که به دلیل قرار گرفتن بر سر مسیر تردد زائران اربعین حسینی نیازمند ارتقاء زیرساخت های بهداشتی درمانی است.
دکتر رحیمی مقدم بیان کرد: سیروان از شهرستانهای نوپایی است که در سال۹۱ تاسیس شده و نیازمند توجه بیشتری از سوی مسئولان استانی است.
وی افزود: تردد زائرین اربعین حسینی از بخشی از این شهرستان این ضرورت را ایجاد میکند که زیرساختهای بهداشتی درمانی آن بیش از پیش تقویت گردد.
فرماندار سیروان ادامه داد: یکی از ظرفیتهای ارزشمند این شهرستان وجود خیرین نیکوکار بومی این دیار در مرکز کشور است که قطعاً با رایزنی و بیان مشکلات سعی میکنیم کمک ها و مساعدت های این عزیزان را به سوی شهرستان سیروان سوق دهیم.
رحیمی مقدم با بیان اینکه هدف اصلی همه ما خدمت است، یادآور شد: خوشبختانه آقای مهندس سهراب نژاد یکی از مدیران توانمند و بومی منطقه هستند که انصافاً از زمان تصدی مسئولیت شبکه تاکنون خستگیناپذیر در راه خدمت به مردم شهرستان تلاش کرده اند و قطعاً مجموعه فرمانداری نیز در کنار ایشان در راه خدمت به مردم گام برمی دارد.
در ادامه نیز معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از توجه فرماندار شهرستان سیروان به حوزه بهداشت و درمان گفت: تعداد 13 بهورز برای خدمت به مردم در شهرستان سیروان در خانه های بهداشت روستایی در آینده جذب خواهد شد.
دکتر راضی ناصری فر اظهار کرد: شبکه سیروان مشکلاتی از قبل دارد و زمانی که این شبکه تاسیس شده، حق و حقوق آن با توجه به ظرفیتها و جمعیت شهرستان به طور مناسب دیده نشده است.
وی ادامه داد: این شبکه ساختمان اداری مناسبی در حال حاضر ندارد و ساختمان جدید اداری آن نیز در حال احداث میباشد که پیشرفت قابل ملاحظه ای نیز داشته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ابراز کرد: همه ما باید تلاش کنیم که مشکلات بهداشتی درمانی را به حداقل ممکن برسانیم تا موجبات رضایتمندی مردمان شریف این دیار فراهم گردد.
رئیس فوریتهای پزشکی استان ایلام نیز به عنوان دیگر سخنران این جلسه گفت: شرایط استاندارد استقرار پایگاه های فوریت پزشکی در شهرستان سیروان به خوبی رعایت شده است.
دکتر صیدنور علیمرادی اظهار کرد: پایگاه های فوریت پزشکی این شهرستان شامل پایگاههای سه راهی کارزان و شهر لومار نوپا بوده و نیازمند توجه بیشتری می باشند.
وی ادامه داد: در جهت کمک به رفع مشکلات شهرستان سیروان تمامی هزینههای پایگاه های فوریت پزشکی این شهرستان از سوی مرکز فوریتهای پزشکی استان تامین میگردد.
رئیس فوریتهای پزشکی استان ایلام یادآور شد: پایگاه های فوریت پزشکی این شهرستان از نظر نیروی انسانی تکمیل است اما برای ارائه خدمات مطلوب تر به جامعه هدف این نیروها را نیز افزایش خواهیم داد.
در بخش دیگری از این جلسه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیروان ضمن خیرمقدم به رئیس دانشگاه و همراهان و تقدیر از توجه ویژه فرماندار به حوزه سلامت شهرستان اظهار کرد: رسالت ما خدمتگزاری به مردم با امکانات و سرمایه های موجود است و با تلاش بیشتر می توان سطح خدمات دهی را ارتقاء داد.
مهندس علی سهراب نژاد اظهار کرد: این شهرستان دارای 5 درمانگاه، یک مرکز اورژانس و 20 خانه بهداشت می باشد.
وی افزود: این شهرستان به دلیل تازه تاسیس بودن نتوانست شرایط مناسب و مطلوبی به لحاظ رشد زیرساختها و امکانات داشته باشد بنابراین نیازمند توجه ویژه ریاست محترم دانشگاه و مسئولان ارشد استانی می باشد.
وی ادامه داد: شهرستان سیروان با توجه به همین تازه تاسیس بودن بخش خصوصی در آن رشدی نداشته و بخش دولتی تنها مرجع ارائه خدمات به مردم است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیروان در ادامه به ذکر مشکلات نارسایی ها و نیازمندی های سطح شهرستان پرداخت و خواستار توجه ویژه رئیس دانشگاه به زیرساخت ها تجهیزات و امکانات این شهرستان شد.