نشانه گیری فرهنگ دینی توسط شبکه های مستهجن ماهواره ای
امتیاز:
مرضیه آزادی در ادامه سخنان خود افزود: این شبکه ها هیچ ابایی ندارند که حتی خیلی آشکارا به مقدسات مردم توهین نموده یا آنها را مسخره نمایند. این حربه ها گاهاً تاثیرگذار نیز هست و در مواردی شاهد ایت هستیم که افراد کم اطلاع و حتی علی الظاهر با سواد و تحصیلکرده در دام این شبکه ها گرفتار شده و شبهه های ترویج شده را تکرار نموده و با ادعاهایی همچون روشنفکر افراد اصیل و دارایفرهنگ دینی را عقب مانده می خوانند.
وی تلاش برای سوق دادن مخاطبان به سوی الگوگیریهای غلط را از برنامه های طرح ریزی شده در این شبکه اشاره کرد و بیان داشت: از تلاش های شبکه های ماهواره ای ایجاد فرهنگ جایگزین به جای فرهنگ ایرانی و اسلامی و ارایه الگوهای شرقی نزدیک به غرب جهت هموارسازی فرهنگ پذیری افراد جامعه ما هستند. این شبکه ها با نشان دادن فیلم ها و سریال هایی از کشورهایی که ازجهاتی شباهات فراوانی با فرهنگ کشور ا دارند و همچنین در مسیر حرکت به غربی شدن هستند، و نمونه جلوه دادن این فرهنگ ها در افراد جهت پذیرفتن الگوی فرهنگی جامعه می باشد، که در این الگو افراد ضمن حفظ وابستگی های دینی و اعتقادی، با دین و فرهنگ اصیل فاصله گرفته و بیگانه می شوند.
کارشناس مسوول بهداشت روان مرکز بهداشت شهرستان ایلام تاکید نمود: از دیگر حربه های شبکه های ماهواره ای و عموماً رسانه های غربی ارایه الگوهایی هستند که در واقع پوشالی و خالی هستند، بزرگ جلوه دادن زندگی خصوصی بازیگران یا فوتبالیست ها و متمایل نمودن افراد به زندگی خصوصی و احیاناً پر از فساد این افراد با پخش مداوم اطلاعات و اخبار از آنها، زمینه الگوگیری افراد جوان و کم اطلاع از زندگی این افراد را فراهم می آورد، نمونه های جوانان و نوجوانانی که در جامعه ما خود را عاشق، واله یا دیوانه یک هنرمند ، خواننده یا فوتبالیستی خاص می دانند از نمونه های فراوان این آسیب اجتماعی می باشد.