هر کس به اندازه میزان استعدادش می تواند حافظ قرآن باشد
امتیاز:
وی در ادامه ضمن پاسخ به سوالات دانشجویان و حاضران و همچنین خواندن آیات قرآنی از حفظ در بخشی از سخنان خود زنان و در مجموع بشریت امروز را تشنه معارف نبوی، علوی و فاطمی توصیف کرد و عنوان نمود: همه ما در سیره و سلوک باید به این حقیقت پی ببریم که کسب فضیلت و کمال تنها در پایبندی به ارزشهایی است که ائمه اطهار آن را توصیه میکنند.
این استاد برجسته قرآنی که در کشور با عنوان کامپیوتر قرآن مشهور است در ادامه اظهار داشت: حضرت فاطمه (س) تا پای جان از ولایت دفاع کرد و این موضوع یکی از مهمترین ویژگیهای حضرت زهرا (س) است که باید الگوی تمام زنان و مردان مسلمان باشد.
عابدین زاده تصریح کرد: نسل جوان امروز باید با درک و شناخت کافی از سیره زندگانی حضرت زهرا (س) آن حضرت را به عنوان قطبنمایی برای حرکتهای اجتماعی، فردی و سیاسی خود انتخاب کنند و با تطبیق زندگانی خویش با زندگی حضرت زهرا (س) در مسیر سعادت و کمال انسانی گام بردارند.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) واجد همه کمالات انسانى و نمونه ناب تربیت محمدی است، خاطر نشان کرد: حضرت فاطمه (س) تنها زنى بود که از همان آغاز حیات، بر اساس اصول متعالى اسلام و ارزشهاى اسلامى رشد و پرورش یافته و به درجهاى رسید که او را در عالم زنان همتایى نیست.
رضا عابدین زاده شهری حافظ برجسته از شهر مقدس مشهد ضمن اشاره به شعار اصلی حافظان قرآن کریم مبنی بر این که:«حفظ آسان است، ولی نگه داشتن آن سخت» تصریح کرد: نگه داری تصویر آیات از راه روخوانی، مرور با چشم و سپس قرائت به روش ترتیل و با استفاده از محفوظات حافظ مراحل مختلف این روش است.
وی در ادامه به مراحل مختلف زندگی خود و نحوه حفظ کل قران کریم اشاره کرد و گفت: آذرماه سال ۴۷ در مشهد به دنیا آمدم و از حدود سن ۵ سالگی به همراه پدرم در جلسات قرآن استاد احمد هروی شرکت کردم و به فراگیری قرائت و تجوید پرداختم. از سال ۶۸ و در سن ۲۰ سالگی نیز کار حفظ قرآن را شروع کردم و پس از گذشت ۳ سال توانستم کل قرآن کریم را حفظ کنم.
عابدین زاده در ادامه سخنان خود افزود: از سنین کودکی و با توجه به زمینه قرائتی که داشتم همواره احساس می کردم استعداد حفظ قرآن کریم را نیز دارم و با توجه به علاقه شدیدی که برای پیشرفت در زمینه قرآن داشتم با عنایات ائمه اطهار(ع) به خصوص امام رضا(ع) و کمک پدر، مادر و استادانم توانستم کل قرآن کریم را حفظ کنم.
این استاد برجسته قرآنی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به نسل جوان جامعه امروز و افرادی که قصد دارند حفظ قرآن کریم را شروع کنند با اشاره به این آیه قرآن کریم که می فرماید:«هیچ کسی را تکلیف نمی کنیم، مگر به اندازه وسع و توانش » می فرماید: همه می توانند حافظ قرآن باشند اما هر کس به اندازه میزان استعدادش، یک نفر می تواند کل قرآن کریم و نهج البلاغه را حفظ کند و یکی می تواند یک جزء از قرآن را حفظ کند.
لازم به ذکر است که وی کسب رتبه سوم مسابقات بین المللی حفظ قرآن کریم تهران سال ۷۱، رتبه دوم مسابقات حفظ ۲۰ جزء عربستان سال ۷۰، رتبه اول مسابقات حفظ 20،10 و ۳۰ جزء اوقاف به ترتیب در سال های 70،69 و ۷۱ و اجرای برنامه در کشورهای هندوستان، ترکیه، اتیوپی، اوگاندا، پاکستان، تایلند و... را در کارنامه افتخارات خود دارد.