X

اخبار

تاریخ انتشار: شنبه 10 شهریور 1397
برگزاری جلسه انتخابات انجمن تالاسمی ایلام

  برگزاری جلسه انتخابات انجمن تالاسمی ایلام

امتیاز: Article Rating


 در این جلسه که در محل سالن توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد، دکتر جمیل صادقی‌فر سرپرست مرکز مشارکتهای اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، دکتر صوفی‌نیا رئیس بیمارستان شهید مصطفی خمینی، مسئول خانه مشارکت‌های مردمی دانشگاه، کارشناس سازمان‌های مردم‌نهاد معاونت اجتماعی، کارشناس خیرین و مؤسسات خیریه حوزه سلامت، کارشناس بیماری‌های خاص معاونت درمان و جمعی از مبتلایان به تالاسمی حضور داشتند.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر صوفی‌نیا در ابتدای جلسه به بیان مشکلات مبتلایان به تالاسمی پرداخت و اظهار داشت: اقداماتی در جهت رفاه مبتلایان و تامین داروهای مورد نیاز آنان انجام گرفته است. وی در ادامه افزود: ۷۰۰ نفر بیمار مبتلا به تالاسمی در استان شناسایی شده است.

در ادامه نیز سرپرست مرکز مشارکتهای اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ضمن تشکر از همه دست‌اندرکاران بیماری‌های خاص در استان بیان کرد: در آینده‌ای نزدیک با حمایت‌های رئیس  دانشگاه، سرای سمن‌های سلامت استان برای اولین بار راه‌اندازی خواهد شد و انشاءلله بخشی از فضای فیزیکی این سمن‌سرا به حوزه تالاسمی تعلق خواهد گرفت.

دکتر جمیل صادقی‌فر ابراز امیدواری کرد: با راه‌‎اندازی سرای سمن‌های سلامت، شرایط بسیار مناسبی برای فعالیت سمن‌های سلامت از جمله تالاسمی، صرع، MS، حمایت از ناهنجاری‌های مادرزادی، اوتیسم و… فراهم شود.

در پایان جلسه پس از معرفی کاندیداها، ۵ نفر اعضای اصلی و ۲ نفر عضو علی‌البدل این انجمن، با اکثریت آرای حاضرین در جلسه مشخص شد.
تصاویر
  • برگزاری جلسه انتخابات انجمن تالاسمی ایلام
ثبت امتیاز