اجرای طرح کمپین ۳۰-۶۰ بامحوریت پیشگیری از سوانح رانندگی حاشیه شهرها در ایلام
امتیاز:
کمپین همگانی ۳۰-۶۰با همکاری معاونت اجتماعی، معاونت بهداشتی، پلیس راهور، هلال احمر، گشت راهداری و خانه مشارکت مردمی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام برگزار شد.
به گزارش پیمان کمالوندی خبرنگار وب دا، در ابتدای این کمپین سرهنگ رضا همتی زاده رییس پلیس راه استان ایلام ضمن خیر مقدم به مسئولان و دست اندرکاران کمپین ۳۰۶۰ اظهار کرد: سوانح و حوادث جاده ای امروزه یکی از عواملی است که سلامت مردم را تهدید میکند.
وی افزود: رعایت قوانین و مقررات رانندگی و جدی گرفتن آنان باعث میگردد که آمار جانباختگان و مصدومان حوادث و تصادفات کاهش یابد.
سرهنگ همتی زاده خاطرنشان کرد: از طریق اینگونه برنامهها میتوان آگاهیهای مردم در رابطه با قوانین و مقررات و رعایت مطلوب آنان را ارتقاء بخشید و آن را در جامعه نهادینه کرد.
وی در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات دست اندرکاران این کمپین، مشارکت و همکاری دستگاهها، ارگانها و نهادها در اجرای آن را عاملی موثر در کاهش حوادث و سوانح رانندگی و حفظ سلامت افراد در جامعه عنوان کرد.
در ادامه نیز سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از میزبانی پلیس راه استان و خیرمقدم به حاضران با ابراز خرسندی از مشارکت دستگاهها و ارگانهای دولتی در کمپین ۳۰-۶۰ در راستای کاهش تصادفات رانندگی اظهار کرد: بیش از ۶۰ درصد تصادفات جادهای در ۳۰ کیلومتری شهرها اتفاق میافتد.
دکتر جمیل صادقیفر اضافه کرد: طبق دستورالعملهای وزارتی، ما مکلف به همکاری و مشارکت در تمامی برنامهها و اقدامات مرتبط با سلامت مردم و جامعه هستیم.
وی بیان کرد: از طریق این گونه برنامههای همگانی میتوان آموزشهای لازم را به جامعه منتقل نمود و با حساس سازی مردم نسبت به خطرات و آثار وقوع سانحه و تصادفات،رفتارهای پیشگیرانه را در آنان تقویت نماییم.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: یکی از اقدامات فعلی دانشگاه علوم پزشکی ایلام و معاونت اجتماعی، انتخاب پیامگزاران سلامت در دستگاهها و ارگانهای دولتی است که از طریق این افراد، هماهنگیهای لازم جهت اجرای برنامهها و فعالیتهای دستگاهها و ارگانها در رابطه با سلامت جامعه با دانشگاه علوم پزشکی انجام میشود و آگاهیهای لازم به آنان منتقل میگردد.
در ادامه نیز معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از مشارکت و همکاری دستگاهها و ارگانهای دولتی در این برنامه خاطرنشان کرد: از طریق این گونه برنامهها میتوان پیامهای نمادین و عملیاتی پیشگیری از سوانح رانندگی حاشیه شهرها را در بین جامعه ترویج نمود.
دکتر راضی ناصریفر ادامه داد: در نظر مردم و جامعه شاید پدیده شوم خودکشی در استان ایلام بیشتر از سایر آسیبهای اجتماعی بارز و نمایان باشد در حالیکه آسیبهای ناشی از تصادفات جادهای شامل مرگ و میر و مصدومیت افراد بسیار فراتر از پدیده خودکشی است.
وی تصریح کرد: با توجه به در پیش بودن اربعین حسینی و تردد میلیونی زائران از جادههای مواصلاتی استان، اجرای کمپین۳۰-۶۰ و انتقال مفاهیم نمادین، عملیاتی و آموزشی آن با مشارکت دستگاهها، ارگانها و مردم در جهت حفظ سلامت زائران و پیشگیری از حوادث جاده ای بسیار موثر و مثبت خواهد بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام از آمادگی کارشناسان حوزه خود برای انتقال و ارائه آموزشهای بهداشتی شامل کمک های اولیه به پرسنل پلیس راه و راهداری در راستای نجات جان مصدومان جاده ای خبر داد.
در ادامه نیز معاون فنی فوریتهای پزشکی، نمایندگان راهداری، هلال احمر، مسئول مشارکتهای مردمی دانشگاه و سایر اعضای حاضر در جلسه ضمن ارائه گزارشی از وظایف، فعالیتها و اقدامات حوزه خود در کمپین ۳۰۶۰، به بیان دیدگاهها، نقطهنظرات و راهکارهایی در جهت ارتقاء سطح آگاهیهای مربوطه پرداختند.
گفتنی است پس از اتمام جلسه با حضور مسئولان، کمپین ۳۰-۶۰ با محوریت آگاهسازی جامعه در راستای کاهش تصادفات رانندگی حاشیه شهرها، خودروهای امدادی فوریتهای پزشکی، پلیسراه، راهداری و هلال احمر با انجام رژه خودرویی اجرا شد.