تلاش ما جلب رضایت پرسنل خدمترسان بهداشت و درمان در اربعین حسینی است
امتیاز:
رییس اداره خدمات و مسئول ستاد هدایت و پشتیبانی کنگره اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تلاش و اهتمام ما جلب رضایت خاطر پرسنل خدمترسان حوزه بهداشت و درمان دانشگاه مستقر در سطح استان در ایام تردد زائران اربعین حسینی است.
به گزارش پیمان کمالوندی خبرنگار وب دا، رضا درخشنده در این رابطه اظهار داشت: از تاريخ ٢٨ مهرماه لغایت ٧ آبان ماه تعداد ٩سوئيت در شهر ايلام در جهت اسکان و محل استراحت پرسنل اعزامی از سایر استانهای کشور در ایام اربعین حسینی اجاره شده است.
وی ادامه داد: همچنین در سطحی گستردهتر در هر شبانهروز تعداد ۷۲۰ نفرساعت در ایام تردد زائران اربعین حسینی برای اسکان نیروهای بهداشتی و درمانی اعزامی از دانشگاههای علوم پزشکی معین کشور به ایلام و پرسنل ارتش جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است.
مسئول ستاد هدایت و پشتیبانی کنگره اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطرنشان کرد: علاوه بر اسکان نیروهای خدمات رسان، روزانه نیز از سوی دانشگاه بالغ بر ١٥٠٠ پرس غذا در بین این پرسنل خدوم و زحمتکش توزیع میگردد و مضاف بر اینکه تلاش داشتهایم پرسهای ارسالی غذایی بالاترین کیفیت را در جهت رضایتمندی آنان داشته باشد.
وی تصریح کرد: همچنين با دارابودن ١١ خودرو پشتیبانی؛ روزانه بنابه شرایط و درخواست و نیازمندی سایر شهرستانها، بیش از ۱۵۰ نفر از پرسنل خدمترسان به این مناطق اعزام میگردند.
درخشنده در خاتمه سخنان خود یادآور شد: برای ایجاد هماهنگی بین پرسنل و تیمهای خدمترسان مستقر در سطح استان در ایام تردد زائران اربعین حسینی، تعداد ٥ جلسه با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شده و تصمیمات لازم اتخاذ گردیده است.