برگزاری کارگاه آموزش نان و سبوس فلهای در محله رزمندگان شهرستان ایلام
امتیاز:
با برنامهریزی خانه مشارکت مردمی، معاونت اجتماعی دانشگاه و همکاری کانون سلامت محله رزمندگان و معاونت غذا وداروی دانشگاه، کارگاه آموزشی نان و سبوس فلهای، با تدریس رنجبر، کارشناس معاونت غذا و دارو، به منظور آگاهسازی و ارتقای سلامت خانوادهها در مورد مصرف نان، در جمع ساکنین محله رزمندگان شهرستان ایلام برگزار شد.
به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، موضوع مهم نان و آرد و نظارت بر عملکرد مراکز پخت نان در استان همواره یکی از موضوعات مهم قابل طرح در جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی استان و شهرستانهای تابعه بوده است. برگزاری این دسته کارگاههای آموزشی همواره با استقبال زیاد ساکنین محلات مواجه میشود.