X

اخبار

تاریخ انتشار: پنجشنبه 23 خرداد 1392
بیماری تالاسمی به صورت شدید (ماژور) و خفیف (مینور) ظاهر می شود

  بیماری تالاسمی به صورت شدید (ماژور) و خفیف (مینور) ظاهر می شود

امتیاز: Article Rating

مهدی محمدی در ادامه سخنان خود ابراز داشت: تالاسمی برای کسانی که نوع خفیف(مینور) را داشته باشند، مشکل ایجاد نمی کند و آنها هم مثل افراد سالم می توانند زندگی کنند و فقط در موقع ازدواج باید خیلی مراقب باشند با فردی که مبتلا به تالاسمی نیست ازدواج کنند، اما برعکس این بیماری حداکثر عوارض خود را در بیماران نوع ماژور نشان می دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با علایم و عوارضی که تالاسمی در بیماران ایجاد می کند، گفت: در نوع ماژور تالاسمی(کم خونی شدید) هموگلوبین غیرطبیعی خون( به نام F) یا جنینی افزایش یافته و هموگلوبین طبیعی خون کاهش پیدا می کند، کودکی مبتلا به تالاسمی ماژور کم خون است و این کم خونی باعث بزرگ شدن طحال و کبد و تغییر ظاهری قیافه او می شود.
محمدی در رابطه با مشکلاتی که این بیماری برای بیمار ایجاد می کند اظهار داشت: به علت کم خونی شدید، بیمار مجبور است مدام خون تزریق کند و در اثر خود بیماری که باعث شکسته شدن هموگلوبین (گلبول های قرمز) و آزاد شدن آهن می شود، میزان آهن خون افزایش یافته و در بافت های عمده بدن چون؛ قلب، کبد، طحال و ... رسوب می کند و سبب ایجاد مشکلات دیگری می شود که تنها به کمک آمپول دسفرال می توان از تجمع آهن جلوگیری کرد، مصرف مداوم دسفرال با قیمت بالای آن، موجب بروز مشکلات اقتصادی در خانواده ها می شود.
کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری ها مرکز بهداشت شهرستان ایلام گفت: پس اگر در اثر سهل انگاری، تالاسمی به خانواده شما قدم گذاشت، هیچ جای فرار نیست.

 

تصاویر
  • بیماری تالاسمی به صورت شدید (ماژور) و خفیف (مینور) ظاهر می شود
ثبت امتیاز