حجت الاسلام والمسلمین لطفی: ماه رمضان معنویت را در فضای کشور حاکم می کند
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر ایلام در دیدار با هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه نزول قرآن به مردم شریف استان ایلام و مجموعه کارکنان و دست اندرکاران دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار داشت: ماه مبارک رمضان از دیدگاه اسلام و قرآن، جایگاهی بسیار رفیع دارد و روزه داری در این ماه به عنوان یک واجب دینی برشمرده شده چنانچه پیامبر اکرم(ص) در این خصوص فرموده اند روزه بگیری تا سالم بمانید و می توان از این فرموده پیامبر(ص) برداشت نمود که منظور ایشان سلامت جامعه می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین لطفی در ادامه خاطرنشان ساخت: روزه دارای دو بعد روحانی و جسمانی در این ماه پر برکت می باشد که توجه به این دو بعد می تواند در زندگی مومنان و روزه داران اهمیت و ارزش بالایی داشته باشد و کمال و سعادت اخروی آنان را فراهم سازد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان این که سلامت در جامعه امری مهم و با اهمیتی می باشد، ابراز داشت: دین مبین اسلام به همان اندازه که برای بعد معنوی انسان برنامه دارد، سلامت جامعه را نیز مهم و پر ارزش بر شمرده است چنانچه در تعالیم دینی، داشتن بدن سالم در گرو داشتن عقل سالم بیان شده است. قطعاً سلامت جامعه اسلامی ما در شرایط فعلی، مرهون تلاش و اهتمام جامعه علوم پزشکی است و به واسطه این تلاش های ارزشمند، کشورمان در ردیف کشورهای برتر در سطح دنیا شناخته شده است و بسیاری از اندیشمندان و نخبگان علمی و پزشکی دنیا، از کشور عزیزمان ایران می باشند.
وی در قسمت دیگری از صحبت های خود به اجرای خوب و موثر طرح ضیافت اندیشه در سطح دانشگاه های استان اشاره کرد و گفت: قطعاً تلاش دست اندرکاران و شرکت کنندگان در این طرح نزد خداوند اجری والا خواهد داشت و همچنین بهره گیری از علوم دینی و علمی این طرح می تواند انسان ساز باشد.
حجت الاسلام والمسلمین لطفی بیان داشت: یکی از دستاوردهای بزرگ ماه مبارک رمضان، اندیشه و تفکر است که لازم است انسان در این راستا و در این ماه یک سیر انفسی داشته باشد چرا که آیات قرآن مجید همه انسان ها را به تفکر و اندیشیدن دعوت نموده است.
وی در ادامه علم پزشکی را علمی بزرگ و ستودنی عنوان کرد و تاکید نمود: یکی از پزشکانی که به دین مبین اسلام خدمت نموده است، ابوعلی سینا می باشد که با تالیفات خود در پزشکی و جایگاه آن در اسلام ، توانسته است این علم را ارتقاﺀ دهد و لازم است که نخبگان و متخصصان در دانشگاه علوم پزشکی به فواید و اهمیت روزه داری در ماه رمضان از طریق رسانه ها به مردم ، آگاهی سازی نمایند و دین و وظیفه خود را به این ماه مبارک و همچنین علم پزشکی و طبابت ادا نمایند.