X

اخبار

تاریخ انتشار: یکشنبه 06 مرداد 1392
برگزاری کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در مرکز بهداشت شهرستان ایلام

  برگزاری کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در مرکز بهداشت شهرستان ایلام

امتیاز: Article Rating

دکتر ژیلا نریمانی ادامه داد: نكته مهم ديگر اين است كه بيماري‌هاي ناشي از آلودگي‌هاي آب وغذايي معمولاً در 24 تا 48 ساعت بدون هيچگونه مداخله پزشكي بهبود مي‌يابند و معمولاً تشخيص داده نشده و گزارش نمي‌شوند اين مسئله به ويژه در غياب نظام مراقبت فعال ،كار تشخيص به موقع و پاسخ‌دهي مناسب و كنترل آنها را بسيار مشكل مي‌سازد و بروز طغيان‌هاي بيماري منجر به تلفات انساني و خسارت‌هاي مادي فراوان مي‌شود.
 وی به برگزاری کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در مرکز بهداشت شهرستان ایلام اشاره کرد و بیان داشت:  به دنبال مجموعه اقدامات پیشگیری و کنترل بیماری ها در این زمینه مرکز بهداشت استان( گروه مبارزه با بیماری ها) در تیر ماه مبادرت به تشکیل کارگاه آموزشی مرتبط با موضوع این بیماری ها جهت کلیه معاونین بهداشتی شبکه ها و کارشناسان برنامه و مسوولین واحدهای مبارزه با بیماری ها نمود که باز آموزی مطالب آموزشی در جهت تشدید مراقبت ها و کنترل بیماری های منتقله از آب و غذا با اولویت وبای التور در راستای تقویت نظام مراقبت بیماری ها بوده است.
وی تاکید نمود: اگر دونفر یا بیشتر از یک غذا یا آشامیدنی مشترک استفاده کرده و علائم بالینی مشترکی داشته باشند طغیان بیماری منتقله از آب یاغذا اتفاق افتاده است. مواد غذایی از هر دسته و گروهی باشند چه به صورت مایع ، نیمه جامد و خشک با توجه به ویژگیهای فساد پذیری که دارند همیشه در معرض تهاجم رقبای خطرناکی مانند میکروارگانیسمها، حشرات و جوندگان و عواملی مانند رطوبت ، حرارت ، نور و … هستند و در مراحل طولانی از تولید ، تهیه و حمل و نقل نگهداری ، طبخ و مصرف ممکن است در شرایط غیر بهداشتی قرار گرفته و آلوده شده و یا تغییر کیفیت داده و برای مصرف کننده خطرناک باشند. به طوریکه ایجاد عوارض مختلفی که بستگی به نوع مواد غذایی و میزان آلودگی دارد از مسمومیت خفیف بیماریهای مزمن و گاهی مرگ می نماید.
کارشناس مسوول پیشگیری و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت شهرستان ایلام ابراز داشت: طبق گزارش سازمان جهاني بهداشت ساليانه حدود 2/2 ميليون كودك زير 2 سال در اثر بيماريهاي اسهالي جان خود را از دست مي دهند كه علت عمده آن آلودگي غذا و آب آشاميدني مي باشد.
 

تصاویر
  • برگزاری کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در مرکز بهداشت شهرستان ایلام
ثبت امتیاز