الگو گرفتن از خصوصیات اخلاقی حضرت علی (ع)، بشر را در مسیر سعادت قرار می دهد
امتیاز:
حجت الاسلام والمسلمین داود خوش باور افزود: رفتار علی (ع) به صورت هماهنگ در عرصههایی مانند دانش، مبارزه علیه باطل، حرکت در مسیر احقاق حق، جذب قلوب دیگران به سمت خود و ... میتواند الگویی برای همه انسانها باشد.
وی ادامه داد: انسان در دنیای امروز تشنه عدالت علوی بوده و آن را لازمه زندگی در جوامع امروز تشخیص داده اند و در این مسیر حاضر به از خودگذشتگی هستند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام در بخش دیگری از سخنان خود به رشادت ها و حماسه های سال های دفاع مقدس اشاره کرد و اظهار داشت: شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی با تبعیت از مولای متقیان علی (ع) و فرزند رشید آن حضرت امام حسین (ع) در ایثار و از خود گذشتگی چنان در میدان رزم حاضر شدند که گویی جز رضای مولای خودشان هیچ چیز برای آنها در پاسداری از ارزشها اهمیت نداشت.
وی خاطر نشان کرد: در سایه همین خون دادنها و ایثار و گذشت است که امروز ملت ایران در اوج آرامش، اقتدار و حفظ منافع داخلی در عرصههای جهانی خودنمایی میکند و حاضر نیست ذرهای در برابر دشمن گردن کج کرده و یا بخواهد منافعش به خطر بیفتد.
حجت الاسلام والمسلمین خوش باور یکی از رمز و رموز ماندگاری را شهادتطلبی توصیف کرد و افزود: در نظام اسلامی که اندیشه آن اندیشه معنوی و ارزشی است زیباترین و شایستهترین سرود ماندگار و پابرجا سرود از خود گذشتگی و تقویت جبهه اتحاد و همدلی است که میتواند بیش از هر زمان دیگر به پایداری و بالندگی نظام اسلامی کمک کند.
وی، درک مفاهیم قرآنی را لازمه شناخت واقعی و مخلصانه نسبت به جایگاه معنوی و شخصیت علی (ع) دانست و با تصریح بر اینکه علی (ع) نیازمند شیون و عزاداری مسلمانان و عزاداران نیست اضافه کرد: امام علی (ع) خواهان شناخت بیشتر افراد نسبت به رهبری زمان است.
خوش باور یادآور شد: بررسی حالات، کمالات و توصیف اوصاف امیرمؤمنان(ع) از جایگاه بسیار والایی برخوردار بوده و دارای آثار سازنده و زیبنده برای امت اسلام است.