اصول تغذیه صحیح در ماه رمضان برای روزه داران
امتیاز:
فتانه کاوری زاده در ادامه بیان داشت: اهمیت و نقش تغذیه صحیح در این ایام مبارک بر کسی پوشیده نیست و مطالعات متعدد نشان داده است که روزه داری در کنار اجرای برنامه غذایی صحیح در این ایام در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید و کمک کننده است.
وی به اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: تغذیه صحیح در این ماه مانند سایر اوقات، به معنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی است. تنوع به معنی استفاده از گروههای غذایی اصلی شامل نان و غلات، شیر و لبنیات، سبزی ها، میوه ها و گروه گوشت، حبوبات و مغزهاست و تعادل بدین معنی است که از همه گروه های غذایی به مقدار کافی مصرف شده و از کم خوری و پرخوری پرهیز شود.